Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ORAL-B

Oral-B

Oral B är världsledande inom tandborstar, och i första hand det märke som förknippar med eltandborstar. Oral-Bs äventyr startade redan 1950, när Dr. Robert Hutson designade en tandborste. Det är också han som står bakom namnet Oral B, och märkets första tandborste hette “Oral-B 60”, av den anledningen att den hade 60 borststrån. 1984 blev OralB en del av Gillette. Braun, som också var en del av Gillette under den här tiden, slog sina påsar ihop med Oral B och tillsammans utvecklade de elektriska tandborstar. Sedan 2006 har Oral-B dock varit en del av Procter & Gamble.

Oral B eltandborste

Oral B eltandborstar har blivit en del av mångas rutin, och kännedomen om produkterna tillskrivs mångt och mycket deras tv-reklam som har gått i många år. Därtill är det mer effektivt att borsta tänderna med en eltandborste, så vill du optimera din tandborstrutin är en Oral B eltandborste ett effektivt sätt att hålla en bra munhygien. En eltandborste tar nämligen bort mer plack än vad en vanlig tandborste gör. Här på Luxplus klickar du hem Oral B tandborsthuvuden billigt och smidigt, och det finns flera varianter att välja mellan. Alla Oral B borsthuvuden passar till Oral B och Braun eltandborstar, så vilken sorts refillborste du än väljer kan du vara säker på att den passar din eltandborste.

Billig Oral B tandkräm

Här på Luxplus hittar du även ett stort utbud med Oral B tandkräm av olika slag. Vi försöker alltid ha favoriterna Oral B 3D White och Oral B Pro Expert på lager. I samma serie hittar du även Oral B munskölj, såväl som en mängd andra produkter inom munhygien. Oral B tandtråd, tandborstar, Oral B barntandborstar och Oral B barntandkräm exempelvis.

Utöver att tillhandahålla ett brett sortiment med tandvårdsprodukter från Oral B strävar vi på Luxplus att erbjuda dig ett mycket billigt pris på eltandborstar, tandkräm och så vidare. Som ett komplement till vårt breda utbud av skönhetsprodukter vill vi gärna att du ska kunna klicka hem billiga Oral B-produkter när du ändå handlar. Eller om du är ute efter Oral B tandkräm för vitare tänder kan du passa på att komplettera med ett snyggt läppstift som får tänderna att se vitare ut. Du hittar allt du behöver för en fräsch mun hos oss!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.