Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BRONZER

På denna sida hittar du vårt utbud av bronzers. Vi har samlat ett brett utbud av bronzers från olika varumärken, med olika nyanser och några som ger mer naturlig finish än andra.

Vad är en bronzer?

Bronzer är en typ av makeup-produkt som inte syns särskilt mycket, men som kan göra en stor skillnad i din utstrålning. Bronzers ger nämligen dig en solkysst hud i ett enda drag. Det är därför många konsumenter även kallar bronzer för solpuder. Bronzer ger glow och färg och kan även användas till contouring för att framhäva dina ansiktsdrag.

En bronzer kan helt enkelt forma ditt ansikte genom att lägga skuggor på de rätta ställena för att skapa mer tydliga konturer i ansiktet. Men vad är då de riktiga ställena att lägga en bronzer på? Det är många som lägger bronzers som siffran 3, då man startar i pannan vid hårlinjen, drar borsten längs med hårlinjen ner till mitten på örat för att dra den ut med kinderna, ut till kanten igen och under hakpartiet. Genom att applicera en bronzer på detta sätt skapar du siffran 3 i ditt ansikte. Resultatet blir ett diskret, men en mer markerad finish där du framhäver konturerna i ansiktet.

Mineral Bronzer utan parabener och parfym

Mineral bronzer är som namnet antyder, en bronzer som är gjord på naturliga mineraler och innehåller inga parabener eller parfymer. En sådan bronzer är det många som föredrar och därför har vi ett stort utbud av dessa här på denna sida.

Några vill hellre att det ska vara billigt, eftersom att de inte använder bronzers varje dag, eller har en hud som kan tåla alla ingredienser eller bara har en ekonomi som inte vill att en bronzer ska kosta så mycket.

Oavsett budget, preferenser, hudton eller annat, kan du vara säker på att hitta den perfekta bronzern till dig hos oss på Luxplus. Du kan även vara säker på att spara massa pengar på din bronzer här på Luxplus, eftersom att vi har sett till att erbjuda dig ett stort urval av billiga bronzers, så att du kan se solkysst ut på bara några få sekunder.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus