Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

GRAVIDITETSTEST

Graviditetstester kan många gånger vara en känslig produkt att köpa på sitt lokala apotek eller i matbutiken man brukar gå till. Därför satsar vi på Luxplus på att alltid ha billiga och pålitliga graviditetstest i lager så du kan beställa hem utan att någon behöver få veta eller att du känner dig obekväm framme i kassan.
Vi säljer graviditetstest från Pasante och Clearblue som båda är väl kända varumärken och som står för kvalitet. Pasante är det största oberoende märket som säljer kondomer på den brittiska marknaden, och Clearblue har blivit så pass kända för sina graviditetstester och ägglossningstest att märket kommit till att bli bästsäljande i världen. Från både Pasante och Clearblue kan du köpa ett säkert graviditetstest som snabbt och mycket enkelt informerar dig om du har en oönskad graviditet på gång eller om du äntligen ska bli mamma.
Att använda graviditetstest hemma fungerar på precis samma sätt som om du testar om du är gravid inom sjukvården. Att du kan veta om du är gravid genom att ta ett graviditetstest beror på att om du har blivit med barn kommer duu att ha högre halter av hormonet hCG i ditt urin, vilket är det som mäts när du gör ett graviditetstest. När du tar ett graviditetstest kissar du på en sticka som visar antingen ett positivt graviditetstest eller ett negativt besked. Tumregeln för när man kan vara helt säker på och lita på att det graviditetstestet visar stämmer är tre veckor efter att mensen har uteblivit. Men man kan så klart även ta ett tidigt graviditetstest och få besked redan innan dess.
Hos oss hittar du billiga graviditetstest som man kan lita på, och de finns både att köpa styckvis och i förpackningar med flera graviditetstester i.
Utöver graviditetstest kan du även handla smidiga, billiga och framförallt pålitliga ägglossningstest från Clearblue hos Luxplus. Vi har både digitalt ägglossningstest och vanligt ägglossningstest som båda är lika säkra. Ägglossningstestet syftar till att visa när du har störst chans att bli gravid så du slipper använda ägglossningskalender och liknande andra hjälpmedel.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK