GRAVIDITETSTEST

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

GRAVIDITETSTEST

Marknaden för graviditetstest är stor och testerna fungerar väldigt olika i förhållande till tidpunkt för när det ska tas och avläsas, men också generellt hur de ska användas. Det är därför väldigt viktigt att du noggrant läser bruksanvisningarna till ditt graviditetstest innan du tar det.

Graviditetstest - när och hur?

Graviditetstest mäter halten av HCG – ett hormon som finns i urinen när man är gravid. De flesta graviditetstest kan tas från och med fyra dagar innan förväntad menstruation, men du kan dock förvänta dig att få ett 99% säkert svar om du tar det den dag då du förväntar att få mens. De flesta graviditetstest är utformade så att två streck betyder att du är gravid. Det ena av de två strecken är ett kontrollstreck som visar att du har tagit testet korrekt, och att testet fungerar som det ska. Det andra strecket mäter innehållet av HCG-hormonet i urinen. Det är viktigt att du försäkrar dig om att kontrollstrecket syns.

När på dagen ska man då ta graviditetstestet? Den bästa tidpunkten att ta ditt graviditetstest är på morgonen, eftersom din morgonurin är som mest koncentrerad och HCG-halten är som högst då. Detta kan dock skilja sig från test till test, och därför är det viktigt att du läser bruksanvisningen noggrant. De flesta graviditetstest tas genom att du håller toppen av testet i urinstrålen under ett par sekunder. Du kan även urinera i en kopp eller liknande, och därefter sticka ned testet i urinen. Det är väldigt viktigt att du avläser testresultatet inom det tidsintervall som är angivet i bruksanvisningen.

Graviditetstest online

Nuförtiden behöver du inte längre gå till matbutiken eller apoteket för att köpa graviditetstest. Köp av graviditetstest online har ökat markant under de senaste åren. Här hos Luxplus kan du i lugn och ro klicka hem graviditetstest online till riktigt bra priser, och få det levererat inom 3 vardagar.

Graviditetstest billigt

Graviditetstest kan vara en dyr historia, och många känner att det är någonting de inte vill “snåla in på”. Tack vare vårt medlemskoncept kan du på Luxplus.se köpa graviditetstest billigt från kända tillverkare med bevisat hög tillförlitlighet. Lägg inte mer pengar än nödvändigt – köp ditt graviditetstest billigt här.