Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

INTIMVÅRD

Under kategorin intimvård hittar du produkter för dig som vill ha en skonsamma, milda men effektiva intimvårdsprodukter att sköta hygienen med. Tycker du om att använda intimtvål, intimgel eller intimservetter och samtidigt vill slippa oroa dig över om produkterna är skadliga? Då har du hittat rätt - hos hos köper du nämligen allergivänliga produkter från danska märket Intima, som är speciellt utvecklade för den intima regionen.
Söker du efter en mild tvål för underlivet som hjälper till att bibehålla den naturliga balansen är Intima Intimtvål ett bra val. Intimtvålen kan användas ofta utan problem då den har ett lågt pH-värde på 4 som gör att du kan undvika obalans i underlivet. Vidare ska nämnas att tvålen är helt fri från konserveringsmedel, parabener, färgämnen och doftämnen vilket också bidrar till att vara en säker och vännlig tvål att tvätta underlivet med.
Från oss kan du köpa Intima Intimtvål i storlekarna 175 ml och 350 ml, båda till ett mycket fördelaktigt pris.
Upplever du problem med vaginal torrhet och att du har problem med slemhinnorna kan
Intima Intimgel på 50 ml eventuellt vara lösningen du söker efter. Denna gel har ett lågt pH-värde på 5 och kan utan problem användas daligen för att skydda underlivet och för att mildra och lindra obehagskänslor i underlivet och i anslutning till snippan. Intime Intimgel återfuktar huden och slemhinnorna mellan benen och den kan med fördel användas som glidkräm vid sex och intima stunder, såväl som massagegel.
Befinner du dig på festival, camping eller på resa och har begränsad tillgång till vatten? Kanske du har mens, urinläckage eller diarré och vill ha ett hjälpmedel för att känna dig extra fräsch? Kanske något att ha vid nattduksbordet efter sex? Testa Intima Intimservetter! Här har du en smidig lösning att ta med dig i väskan eller att använda när underlivet eller andra känsliga delar av kroppen behöver lite extra omsorg och tvättning. Med Intima Intimservetter bibehåller du den naturliga balansen i underlivet tack vare det låga pH-värdet på 4,5. Du kan utan problem spola ner våtservetterna i toaletten efter att du har använt dem, vilket gör användandet mycket enkelt och smärtfritt. Observera dock att du inte kan spola ner mer än 3 stycken åt gången.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus