Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

TIGI HÅRPRODUKTER

Tigi

TIGI är skapat av professionella frisörer och är därför ett varumärke som står för kvalitet och bra funktion. Bakom märket TIGI finns ett kreativt team med frisörer och hårstylister som har utvecklat de olika otroligt kända hårserierna från TIGI. Med en TIGI hårprodukt är du därför säker på att få hårvård och hårstyling till just din hårtyp samt efter vilken frisyr du har eller önskar att styla. TIGI har på kort tid blivit ett av de mest populära hårstylingmärkena i Skandinavien.

TIGI Bed Head - din kompletta hårvårds- och stylingserie

TIGI hårstyling vänder sig speciellt till den yngre generationen och de som är kreativa och som vågar att leka med deras frisyr. Allt efter vilken look du letar efter har TIGI utvecklat professionella hårstylingprodukter som kan användas av alla. Bland de mest populära stylingserierna hittar du bland annat den kompletta serien TIGI Bed Head som består av härliga och färgstrålande hårprodukter som schampo, balsam, hårserum, hårspray, styling creme, vax, mousse och mycket mer. TIGI Bed Head finns även i en utgåva till män - TIGI Bed Head For Men med schampo, balsam, rakkräm och vax speciellt utvecklade till män.

TIGI hårspray

TIGIs sortiment är, som du säkert redan förstått, otroligt brett. Det sträcker sig från hårvårdsprodukter som vårdar ditt hår, till en uppsjö av hårstylingprodukter för att skapa looks till alla tillfällen. Bland stylingprodukterna vore det konstigt om vi inte nämnde de många varianterna av TIGI hårspray. TIGI hårspray används världen över av såväl hemmastylare som professionella frisörer tack vare sin otroliga hållbarhet och diversitet. Oavsett vilken hårtyp, längd och frisyr du har finns det alltid ett TIGI hårspray som passar dig och din look perfekt.

Köp TIGI billigt hos Luxplus

Det billiga priset och de fantastiska stylingegenskaperna är de största anledningarna till TIGIs växande succé. TIGI vågar med sina produkter inom hårstyling och hårvård utmana och leka med både design och innehåll. De många produkterna har dessutom en strålande färgrik design är häftiga att ha framme och titta på och doftar fantastiskt gott i ditt hår. TIGI hårstyling är produkter som ut över att styla håret och bjuda in till kreativitet och lek med din frisyr, också erbjuder mycket fukt, vård och skydd till ditt hår. Det stora TIGI-sortimentet består av kvalitetsprodukter till ett billigt pris.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus