Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

VITAMINPILLER

Vitaminer, mineraler, fiskolja och andra kosttillskott är viktiga för att hålla din kropp frisk, känna dig välmående och leva ett långt liv. Både som kvinna och man kan det vara svårt att ge kroppen alla vitaminer och mineraler som den behöver genom enbart kosten - även om den är varierad och hälsosam. Kroppen kan helt enkelt inte fungera utan vitaminer och mineraler, och för få vitaminer kan försvaga kroppens försvar och orsaka sjukdomar. Man kan betrakta vitaminer som ett slags hjälpmedel som driver kroppen och hjälper till med att ta upp maten vi äter. Om kroppen saknar en viss vitamin kommer den ur balans.

D-vitamin

Genom att lägga till ett extra tillskott i form av vitaminpiller eller vitamindroppar kan du få kroppen att återgå till sin naturliga balans. Dessutom är kosttillskott och vitaminpiller särskilt viktiga under de kalla månaderna då de ljusa dagtimmarna är få och mängden D-vitaminer är knapp.

Brist på vitaminer och mineraler

Vitaminer och mineraler är inte samma. Mineraler är ämnen som hjälper vitaminerna att fungera och kan beskrivas som vitala byggstenar i t.ex. ben, tänder och blod. Mineraler som järn, magnesium och kalium är också avgörande för att hela kroppens system ska fungera och trivas.

Billiga kosttillskott

Vi har ett stort utbud av billiga vitaminer, vitaminpiller, billiga mineraler och fiskoljor, så du kan köpa exakt de kosttillskott som din kropp behöver, oavsett om du är kvinna eller man. På Luxplus har vi ett stort sortiment av några av de bästa vitaminerna och kosttillskotten till fantastiskt låga priser. Du kan därför spara mycket pengar genom att köpa dina vitaminpiller från oss.

Våra billiga kosttillskott kommer från några av Skandinaviens mest kända och ledande tillverkare som. Livol, Futura, Berthelsen och Biosym, men vi har också massor av billiga produkter från den välkända och populära Gerimax, som kan ge extra energi till din kropp och stärka ditt immunsystem.

Använd våra olika kategoriknappar överst på sidan för att välja kosttillskotten du behöver, såsom fiskolja, omega, ginseng, ingefära, mineraler eller vitaminer.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus