Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PRIMER

Om du inte har testat att använda en bra primer förr har du något att se fram emot! Drömmer du om slät hud med en jämn hudton i ansiktet, en hud med lyster men som ändå håller sig matt och där sminket stannar hela dagen? Då är det en primer du ska köpa!
En primer är till för att släta ut ojämnheter i huden, att dölja rodnader, en primer förminskar porerna i ansiktet och framförallt får en primer din makeup att hålla mycket längre. Du applicerar en primer efter din dagkräm men innan din foundation, på så vis fungerar primern som ett underlag som gör att din makeup fäster bättre och håller längre.
Det finns även primer till läpparna som gör att läppstiftet håller och man kan även få ögonskugga att hålla med hjälp av en primer. Vill du testa en läpprimer ska du klicka hem Barry M Let's Be Clear Lip Fixer, och vill du ha en primer till ögonen som gör att ögonskuggan håller ska du testa Revolution Makeup Aqua Seal Liquid Eye Primer. Behöver du en primer som döljer röda partier i ansiktet rekommenderas W7 Face Primer Anti Redness medan du bör testa W7 Porefection Pore Minimizer om du vill ha en primer som får porerna att se mindre ut. Många av de primers som finns på marknaden har också egenskaper som gör att huden ser mindre fet och oljig ut, och gör så att huden i ansiktet håller sig matt under hela dagen. Likaså är syftet med många primers att ge huden extra lyster och att få huden att se så jämn och fin ut som möjligt, utöver att fungera som ett riktigt bra underlag för makeup.
Det enda du behöver tänka på när du väljer primer är vilken hudtyp du har. Har du en känslig hy menar många att mineralmakeup ska vara ett bra val, och när det gäller just primer med mineraler säljer vi Youngbloods primer billigt med namnet Youngblood Mineral Primer.
Du behöver inte köpa något extra för att använda en primer, du behöver inte använda svamp eller pensel för att lägga på primer, utan du applicerar din primer med fingrarna. Bara se till att både huden i ansiktet och händerna är rena innan du börjar. Du lägger en primer i ansiktet och masserar försiktigt in produkten i huden med mjuka rörelser.
Söker du efter en bra primer såväl som en billig primer hittar du vad du söker hos oss. Är du ute efter en multiprodukt har vi det också. L'Oreal True Match Genius Compact Foundation är en 4-i-1-produkt som innehåller samma goda egenskaper som en primer och gör så att sminket sitter länge.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus