BANTNING OCH VIKTMINSKNING

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BANTNING OCH VIKTMINSKNING

På denna sida finner du vårt utbud av måltidsersättare, proteinbarer och andra produkter som kan hjälpa dig med en sund, positiv och förnuftig viktnedgång. Om du vill gå ner i vikt på ett sunt och hållbart sätt, erbjuder vi här på Luxplus effektiva viktminskningsprodukter. Med dessa produkter blir det lättare att nå dina hälso- och viktmål. Vi erbjuder allt från detoxprodukter till proteinbars - allt efter dina förutsättningar och preferenser.

Effektiva viktminskningsprodukter

Vi har ett stort utbud av produkter som kan hjälpa dig med din viktnedgång. Vi har bland annat många produkter från välkända Nutrilett. Nutrilett är en av branschens sanna pionjärer och har med åren etablerat ett stort förtroende bland sina många nöjda kunder. Nutrilett gör allt från måltidsersättare i pulverform till utsökta proteinbarer. På så vis slipper du känna att du går miste om allt det goda när du bantar. Att gå ner i vikt behöver nämligen inte handla om att säga nej till det som smakar gott - detta har Nutrilett bevisat i många år. I vårt utbud av Nutriletts produkter hittar du även supergoda smoothis som fungerar strålande som ett snabbt mellanmål. Därutöver finner sötningsmedel som fungerar som ett betydligt nyttigare substitut till socker. Nutrilett jobbar otroligt mycket med smak, konsistens och utseende. Allt för att du ska känna att du inte går miste om något.

På den här sidan hittar du även Nupos populära viktminskningsprodukter. Nupo erbjuder storpack som innehåller hela 42 måltider (6 st per dag). Med dessa måltidsersättare får du i dig alla näringsämnen som du behöver, fast färre kalorier.

Billiga shakers

Vi har en rad olika shakes av varierande storlek och form som du kan blanda dina kosttillskott och måltidsersättare med. Du hittar bland shakers med löstagbara dosor där du t.ex. kan förvara dagens måltidsersättare.

Utöver viktminskningsprodukter och shakers, hittar du även utsökta proteinbars som hjälper dig få ut mer av din träning.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK