Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BANTNING OCH VIKTMINSKNING

På denna sida finner du vårt utbud av bantningskurer, kosttillskott och andra produkter som kan hjälpa dig med en sund, positiv och förnuftig viktnedgång. Om du vill ägna dig åt en viktnedgång med fokus på sunda vanor och hållbarhet, har vi på Luxplus produkter för bra priser som kan hjälpa dig på vägen. Vi kan till exempel leverera detoxprodukter, proteinbars och shakers inom tre arbetsdagar efter det att du har lagt beställningen, så att du snabbt kan komma igång med jaga dina mål.

Kurer och för bantning och viktminskning

Vi har ett stort utbud av produkter som kan hjälpa dig med din viktnedgång. Vi har bland annat många produkter från välkända Nutrilett. Nutrilett är en av branschens sanna pionjärer och har med åren etablerat ett stort förtroende hos sina många nöjda kunder. Nutrilett producerar sundare alternativ, allt från pulvershakes till proteinbars, så att du slipper känna att du går miste om allt det goda när du bantar. Att gå ner i vikt behöver nämligen inte handla om att säga nej till det som smakar gott. Nutrilett har verkligen bevisat att gott och nyttigt kan vara synonymt. I vårt utbud av Nutriletts mycket uppskattade produkter hittar du även supergoda smoothis som fungerar strålande som ett snabbt mellanmål. Därtill har vi sötningsmedel som fungerar som ett betydligt nyttigare substitut till socker. Nutrilett jobbar otroligt mycket med smak, konsistens och utseende. Allt för att du ska känna att du inte går miste om något.

På den här sidan hittar du även Nupos populära viktminskningsprodukter. Prova en av Nupos batningskurer som innehåller 42 måltider (6 st per dag). Med dessa måltidsersättare får du i dig alla näringsämnen som du behöver, fast med färre kalorier.

Kosttillskott och shakers

Vi har en rad olika shakes av varierande storlek och utformning som du kan blanda dina kosttillskott och måltidsersättare med. Bland annat hitta du shakers med smart förvaring under själva shakern, där du bland annat kan förvara ditt proteinpulver.

Utöver viktminskningsprodukter och shakers, har vi även kosttillskott som hjälper dig med både träningen och det allmänna välbefinnandet. Att t.ex. tillföra extra protein till din diet kan vara en god idé när du tränar mycket. Släng då ett öga på våra många, delikata proteinbars.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus