Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

GARNIER

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

GARNIER

Garnier

Garnier grundades 1904 av Alfred Amour Garnier och har i mer än 100 år skapat unika hårvårdsprodukter innehållandes växtextrakt som verkar skyddande på håret samtidigt som att de rengör. Missionen bakom Garnier är att skapa de bästa produkterna och lösningarna inom hårvård och hudvård.Återfuktande hårvård och hudvård från Garnier

Garnier hårvård sortimentet är skapat med vårdande ingredienser som återfuktar och verkar otroligt mjukgörande. Garnier hårvård sträcker sig över många olika hårprodukter som schampoo t.ex. den kända Garnier Fructis med en frisk och fruktig doft, Garnier conditioner, Garnier hårfärg både till svart hår eller en blond färg till typen som är modig nog att prova att vara blondin, hårspray och styling mousse. Vilken Garnier produkt som du än väljer, kan du vara säker på att uppnå den bästa fuktgivande effekt eller vård av ditt hår men som även är skonsam för din hårbotten.Utöver många Garnier hårprodukter, har Garnier även skapat härliga serier inom hudvård. Garnier märket sträcker sig över produkter som bodylotion, bb cream, deodorant spray, solspray, aftersun, brun-utan-sol och mycket annat.Det som får hudvård och hårvård produkterna från Garnier att sticka ut från mängden, är deras härliga och friska doft som är inspirerad av naturens många härliga ingredienser och speciellt doften av härliga, friska frukter går igen i de många hår- och hud produkterna.Billig hudvård och hårvård från Garnier


Med Garnier hårfärg kan du få en vacker hårfärg som samtidigt återfuktar håret med hjälp av naturliga oljor och ger håret en fantastisk glans. Till kroppen kan vi rekommendera dig att prova en brun-utan-sol från Garnier som snabbt tränger in i huden och ger en vacker brun sommarglans. Alla hud och hårvårdsprodukter från Garnier kan köpas till ett billigt pris och du får därför mycket för pengarna när du köper en produkt från Garnier. Prova dig fram bland urvalet och hitta ditt nya favorit schampo med en skön fruktig doft som redan efter få hårtvättar kan förvandla ditt hår från trött och tråkigt till att vara mjukt och fullt av glans igen.Garnier är billig hudvård och hårvård till dig som älskar produkter som har bra vårdande egenskaper, men som även doftar helt underbart.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus