Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

AVÈNE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

AVÈNE

Avène

Avène hudvård är ett stort och erkänt hudvårdsmärke som du oftast hittar på apotek. Avène är ett franskt märke som fått sitt namn från vattenkällan Avène, vars vatten är känt för sina fantastiska egenskaper. Vattnet från källan används i för att producera Avènes populära hudvårdsprodukter såsom ansiktskräm, ansiktsrengöring, solskydd för ansiktet och mycket annat.

Historien om Avène börjar med att Avènekällans medicinska egenskaper upptäcktes då en fransk herres häst, som led av en allvarlig hudsjukdom, rullade sig i och drack av källans vatten, och blev botad. Därefter började folk strömma till Avène, och det visade sig snabbt att källvattnet från Avène hade vårdande och lugnande egenskaper som verkade fantastiskt effektivt mot torr hud och känslig hy.

Avène hudvård effektivt mot bl.a. acne

Idag är Avène hudvård populärt i hela världen, eftersom företaget tagit källvattnet från Avène och förädlat det till fantastiska hudvårdsprodukter som verkligen gör skillnad i din hud. Avène hudvård har bl.a. visat sig vara väldigt effektivt mot acne, eftersom produkterna både rengör och återfuktar din hud på djupet, samtidigt som de är oerhört skonsamma.

Produkter från Avène med SPF

Eftersom Avène är ett märke som värnar om din hud i alla lägen har de givetvis även solkräm för ansiktet. Solskador kan vara väldigt farligt, och just därför finns en rad olika produkter från Avène med SPF i olika hög styrka. Samtidigt som Avène SPF-produkter effektivt skyddar dig mot solen är de kända för att vara oerhört återfuktande, och håller din hy mjuk under hela dagen. Utöver solkrämerna för ansiktet finns även olika former av after sun-produkter från Avène, som ytterligare återfuktar din hud även efter att du varit ute i solen.

Köp Avène hudvård billigt hos Luxplus

Letar du efter en hudvårdsserie som verkligen gör skillnad för din hud är det helt klart Avène hudvård du ska testa. Hos oss handlar du dessutom Avène-produkter enkelt och billigt till våra fördelaktiga medlemspriser. Avènes fantastiska sortiment av hudvård är bara ett klick bort!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.