Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

CLEARASIL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

CLEARASIL

Clearasil

Clearasil är ett amerikanskt hudvårdsmärke som har specialiserat sig på behandling av akne. Clearasil är därför speciellt anpassat till ung hud som ofta lider av irriterande akne och finnar samt oren och fet hy.

Hudvårdsprodukter mot finnar och akne

Hudvårdsprodukterna från Clearasil är utvecklade till att ha en snabb effekt. Om du har fått en finne eller flera finnar, vill du så klart behandla dessa och snabbt se ett resultat. Serien Rapid Action från Clearasil fokuserar på att just ge en snabb behandling av ditt hudproblem och tar bort dina finnar. I Clearasil Ultra Rapid serien hittar du bl.a. Clearasil Ultra Rapid Action Scrub 125 ml som tränger djupt in i hudens porer och som innehåller små mikrokorn som milt exfolierar huden och gör den silkeslen. Du kan även använda Clearasil Ultra Rapid Gel Wash 150 ml som är en ansiktstvål i gelform som är lätt att gnida in i huden och som därefter ska sköljas av. Ultra Rapid Action Gel Wash från Clearasil minskar uppkomst av finnar, reducerar röd hud och ger dig snabbt en renare och mjukare hud utan finnar.

Efter att du tvättat ditt ansikte, kan du använda Clearasil Ultra Rapid Action Cream som hjälper till att reducera finnar och röd och irriterad hud och du får en klarare hud. Med clearasil ultra action cream kommer du att uppleva synliga resultat och mindre finnar inom bara 4 timmar!

Clearasil Pads

Om du önskar ett lätt och smidigt sätt att ta bort smink och smuts från ansiktet, kan du välja Clearasil Ultra Rapid Treatment 4 Hour Pads, som är fuktiga bomullsrondeller som snabbt och lätt avlägsnar smuts, fett, makeup och bakterier från huden i ansiktet och som samtidigt effektivt bekämpar finnar och akne.
Om du lider av oren hud är det viktigt att du får en bra rengöring och hudvårdsrutin med en bra ansiktstvål, ansiktsscrub och efteråt återfuktar med en ansiktscreme.

Billiga hudvårdsprodukter mot finnar från Clearasil


Alla hudvårdsprodukterna från Clearasil som bekämpar finnar passar dig som önskar ett snabbt resultat och effektivt tar bort finnar och akne. Clerasil erbjuder både ansiktstvål, ansiktsscrub, bomullsrondeller, sminkborttagning och ansiktscreme och de har allt vad du behöver för att få en bra och effektiv rengöringsrutin av ditt ansikte, alla till ett billigt pris här på Luxplus!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.