Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

CLARINS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

CLARINS BILLIGT

Clarins

Clarins är ett franskt märke som producerar lyxig kosmetika, hudvård och parfym. Företaget grundades 1954 av medicinstudenten Jacques Courtin-Clarins och drivs idag av sonen Christian Courtin-Clarins. Clarins ser hållbarhet som en möjlighet att bana väg för ännu fler möjligheter, nya regler och praxis. Man tror på framsteg, och på vår förmåga att hitta smarta lösningar för en hållbar framtid åt alla. Clarins har en stark övertygelse om att alltid vara bland de som gör något för att få världen mer hållbar.

Clarins banbrytande formler förnyas hela tiden i takt med att teknologin och vetenskapen inom växtbaserade produkter går framåt, vilket går hand i hand med företagets främsta motto: “Do more, do better and enjoy doing so”.

Clarins produkter inom hudvård

Detta innebär att även bästsäljande produkter kan, och bör, förändras över tiden för att man ska kunna leverera en produkt av högsta kvalitet. Ett talande exempel är den omåttligt populära Clarins Double Serum. Produkten utvecklades 1985 och var den första av sitt slag att innehålla ingredienser som är viktiga för att upprätthålla ungdomligheten i hyn. Formulan i den klassiska Clarins-produkten har ändrats hela sju gånger, och produkten blir bara mer och mer populär för varje år.

Det är historier som den om Clarins Double Serum som har gjort Clarins hudvård till trendsättande och revolutionerande produkter på hudvårdsmarknaden. Tack vare en enorm nyfikenhet och strävan att både driva och följa forskning inom växtbaserade produkter har Clarins hudvård blivit några av de mest populära hudvårdsprodukterna på marknaden. Oavsett om du köper Clarins BB Cream, ansiktskräm, ansiktsrengöring, ögongel, handkräm eller någonting annat kan du alltid lita på att Clarins produkter är ett bra val.

Clarins smink

Ett märke som tillverkar så skonsam och högkvalitativ hudvård som Clarins vet även vad som krävs för att skapa bra makeup. Clarins smink är världskänt för att vara av allra högsta kvalitet, samtidigt som det är skonsamt för din hy. På Luxplus hittar du ett stort utbud av Clarins smink, såsom Clarins Instant Concealer, Clarins eyeliner, puder, rouge och mycket mer. Köper du ditt Clarins-smink hos Luxplus får du förstklassig makeup till riktigt bra priser.

Clarins till rea-priser hos Luxplus

Tack vare vårt unika medlemskoncept kan du köpa produkter från Clarins till rea-priser hos Luxplus. Här på sidan kan du hitta Clarins hudvård och Clarins smink till priser du inte trodde var möjliga. Passa därför på, och skäm bort dig själv eller någon du tycker om med Clarins produkter av absoluta världsklass.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.