Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BOURJOIS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BOURJOIS

Bourjois

Bourjois är ett varumärke inom makeup med en lång historia som sträcker sig tillbaka så långt som till 1863 då märket Bourjois startades i Paris med teatervärlden som målgrupp. Bakom märket Bourjois står en fransk skådespelare och kosmetolog vid namn Joseph-Albert Ponsin som hade en vision om att skapa exceptionell makeup till kvinnor. Vi får lov att konstatera att hans dröm sannerligen gick i uppfyllelse - Bourjois är idag ett internationellt makeupmärke som gjort stor succé.

Läppstift, foundation, rouge och blush från Bourjois


I Bourjois’ stora makeup-sortiment hittar du smink såsom foundation, mascara, concealer, blush, lösögonfransar, puder, läppstift, läppglans, hudvård, pigmentrik ögonskugga och inte minst Bourjois nagellack i många vackra färger. Tack vare det attraktiva priset på smink från Bourjois kan man testa nya produkter hela tiden utan att det kostar en förmögenhet.

Sedan starten har Bourjois utvecklat smink som passar till alla typer av kvinnor och i deras sortiment hittar du flera produkter som har blivit favoriter för många i makeupväskan. Bourjois’ smink sträcker erbjuder ett stort urval som både kan användas till vardagssminkning med diskret makeup eller till en festmakeup där du går all in. Med det stora urvalet av färger på smink från Bourjois hittar du garanterat vad du söker och du kan dessutom byta färger helt efter humör och outfit. Hitta nya favoriter från Bourjois nu när de kommit till Sverige och köp alla produkter till ett billigt pris hos oss.

Bourjois Makeup

Lägg också märke till de fina förpackningarna och utformningen på produkterna. När det gäller Bourjois’ makeup har de varit noga med detaljerna och varje makeup-produkt är lätt att applicera och smidiga att hålla i handen.Bland storsäljarna hos oss från Bourjois hittar vi Bourjois mascara vid namn Bourjois Volume Glamour Ultra Curl Mascara Black, Bourjois foundation med namn Bourjois 123 Perfect Foundation 56 Beige Rose, Bourjois bronzer och blush kallad Bourjois Blusher 03 Brun Cuivré. Även sminkborttagning från Bourjois har varit mycket populär bland våra kunder. Även om varumärket inte är särskilt känt i Sverige än, har du nu via Luxplus möjligheten att upptäcka och testa alla de nya och innovativa makeup-produkterna från Bourjois till ett riktigt fördelaktigt pris. Gillar du billigt smink med kvalitet så har du hittar rätt.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.