Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

MILANI

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MILANI

Milani

Milani är, som det vackra namnet antyder, inspirerat av en av mode- och designhistoriens allra mest tongivande städer Milano. Hela världens designers har under hela modehistorien hämtat inspiration från det italienska modemeckat. Milani är ett exklusivt sminkmärke vars italienska känsla för glamour och gyllene nyanser är tydliga delar av produktval- och design. Låt dig dock inte luras helt av namnet – Milani är nämligen grundat i Los Angeles där de amerikanska superstjärnorna snabbt har tagit Milani-smink till sig. De kända Milani foundation, baked blush, highlighter och mycket mer matchar stjärnornas solbruna hud perfekt, samtidigt som de välkända guldiga förpackningarna ger märket en exklusiv touch som är svår att inte falla pladask för, vare sig de är med dig överallt i handväskan eller ligger där hemma och pryder sminkbordet.

Milani Cosmetics i Sverige

Milani-smink blev snabbt storsäljare i både USA och Europa, men det är först nyligen det blivit möjligt att lägga vantarna på de fantastiska produkterna från Milani Cosmetics i Sverige – och allt tyder på att Milani-smink kommer bli en stor succé även här. En av anledningarna till det är att Milani-smink passar alla hudtyper och hudtoner. Oavsett din hudtyp och hudton kommer Milani foundation, bronzers och alla andra härliga produkter smälta in i huden perfekt och ge en fantastiskt naturlig lyster till ditt ansikte.

Bästsäljarna bland Milani-smink

Bland bästsäljarna av Milani-smink kan nämnas Milani Matte Lipsticks som omfamnar den nya trenden med matta läppstift som får dina läppar att se större ut och bjuder på en fantastisk hållbarhet. Milani Baked Blush är en annan serie storsäljare bland Milani-smink, tack vare den otroligt högpigmenterade formulan, de vackra färgvalen och de eleganta men kompakta förpackningarna som gör dem lätta att ta med. Milani-highlighter såsom Strobelight Instant Glow Powder har också rönt stora framgångar världen över med sin förmåga att skulptera, forma och lysa upp varje make. Flera Milani sminkprodukter har vunnit åtskilliga priser för att vara marknadens bästa för sin otroliga kvalitet.

Fynda ditt smink från Milani billigt här hos Luxplus och spara massor av pengar!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.