Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

MAC

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

MAC

MAC

MAC Cosmetics grundades 1984 i Toronto av fotografen och makeupartisten Frank Toskan och skönhetssalongägaren Frank Angelo. De två tyckte att det saknades makeupprodukter som gav tillräckligt framträdande textur och färg för ett professionellt resultat som höll måttet för film och foto. Duon hade därtill en klar vision om att ta fram högkvalitativa och professionella produkter som var tillgängliga för och passade alla – för första gången blev t.ex. etnicitet och hudfärg någonting man talade om inom skönhetsbranschen. Efterfrågan från privatkonsumenter blev snabbt så stor att man redan i mitten av 1990-talet hade öppnat över hundra egna butiker världen över.

Smink från MAC är smink i världsklass

Idag är MAC en av världens tre ledande tillverkare av smink, vilket det finns många anledningar till. MACs produkter är välkända för deras oklanderliga formula, pigmentering, finish och hållbarhet som möjliggör ett professionellt resultat för såväl världskända makeupartister som den enskilde sminkentusiasten. Deras ögonskuggor, highlighters, foundations och läppstift utmärker sig särskilt och har revolutionerat sättet vi ser på färger och texturer hos makeupprodukter. MAC har med sin ständigt nyskapande image även gjort sig kända för sin design, där de skapat ett universum av stilrena produkter i svart som är riktigt ögongodis på sminkbordet.

MAC tillverkar etiskt smink utan djurtester

Förutom den oantastliga kvaliteten står också de etiska grundvärderingarna högt i kurs hos MAC Cosmetics. Du kan därför alltid lita på att ditt smink från MAC inte är djurtestat. Företagets idé om att kunna erbjuda produkter till alla olika typer av människor prioriteras också högt, och möjliggör att du kan förvänta dig att hitta någonting i sortimentet som passar just dig – oavsett vem du är och hur du ser ut.

Billiga MAC-produkter online hos Luxplus

Hos Luxplus finner du ett brett utbud av billiga produkter från MAC. Oavsett vad du är på jakt efter kommer produkten garanterat lyfta din look till nya höjder av professionell stilsäkerhet, och till ett pris du inte trodde var möjligt.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.