Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

YOUNGBLOOD SMINK

Youngblood

Youngblood Mineral Cosmetics är ledande på marknaden inom mineralsmink, och har en rad fantastiska mineral makeup-produkter som är producerade av helt naturliga, rena och krossade mineraler.

Mineral makeup från Youngblood är skapat utiifrån idén om att makeup ska vara naturlig och täckande utan att den känns som en tung mask. Alla färger från Youngblood är skapade så att de ger en naturlig makeup look som lätt blandas in med hudens naturliga färg utan att den känns tung. Alla Youngblood makeup produkter är tillverkade av naturliga ingredienser och mineraler av hög kvalitet och är utan parfym, oljor, talk och parabener.

Youngblood mineral makeup har en effekt som undgår att porerna i huden blir tillstoppade, och är därför optimal att använda om du har känslig hud, acne, finnar eller bara önskar en naturlig makeup som inte förstör hudens naturliga balans och som inte förhindrar huden att andas.

I Youngbloods sminksortiment hittar du ett stort urval av professionellt mineralsmink. Youngblood är ett av de allra stora största bland världens största makeupartister. Youngblood-sminkets stora succé har gjort Youngblood mineralpuder, foundation, lipgloss, primer, concealer och de professionella borstarna till ett professionellt makeupmärke som kan ses på de största catwalks världen över.

Din återförsäljare av Youngblood-smink i Sverige

Youngblood-sminket är dock inte längre bara till för världsstjärnorna. Luxplus är idag en av få återförsäljare av Youngblood-smink i Sverige. I vårt stora urval av Youngblood-smink kan du hitta bestsellers och favoriter så som Youngblood Natural Loose Mineral Foundation som är en mineralfoundation i lös puderform och som med hjälp av en borste snabbt arbetas in i huden och ger ett otroligt vackert resultat. Youngblood mineralfoundation finns även i fast puderform i namnet Youngblood Pressed Mineral Foundation eller som flytande foundation under namnet Youngblood Liquid Mineral Foundation.

Köp Youngblood-smink billigt

Gå på upptäcktsfärd i Youngbloods sortiment av mineralsmink – och spara stora pengar genom att handla Youngblood-smink billigt hos Luxplus. Vi kan erbjuda allt från Youngblood ögonbrynsskugga som är ett eye brow set som används till att markera dina egna ögonbryn, till primer, eyeliner i fast form eller som flytande eyeliner, concealer, bronzer eller sun powder, vackra mineral rouge både som creme blush och mineral puder blush. Utöver mineral smink från Youngblood kan du även hitta professionella makeup penslar och borstar som t.ex en bra mineralpuderborste, rougepensel, concealerpensel eller ögonskuggspensel.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus