Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ARTDECO

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ARTDECO

Artdeco

Artdeco är ett tyskt märke med mer än 30 år på nacken. Företaget grundades 1985 och är idag ett internationellt känt märke - det finns tillgängligt i 78 länder och i hemlandet Tyskland är Artdeco marknadsledande. Produktutbudet är gigantiskt och du kan välja mellan bland annat smink, hudvård, sminkverktyg, mineralsmink, nagellack, doftljus och parfymer.

Det är smink med hög kvalitet vi har att göra med, och du ska vända dig till Artdeco om du vill ha smink i linje med de senaste trenderna men som samtidigt är hållbart. Till exempel om du vill ha ett matt läppstift som håller eller en högpigmenterad ögonskugga med mycket färg och som sitter där den ska. Helt enkelt står Art deco för makeup du kan lita på håller måttet och har bra kvalitet, men som ändå håller en lagom prisklass!

Artdeco Sverige

Kanske har du köpt med dig Artdeco makeup när du har varit utomlands, eller läst en recension på nätet och är sugen på att veta varför Artdecos smink får en av de största beautybloggarna i Sverige att fuldansa? Du kan köpa Artdeco smink online på flera ställen i Sverige, och så även här på Luxplus. Som du vet köper du alltid smink billigt här på Luxplus och även Artdeco hittar du till lägre pris här på sidan.

Artdeco smink och makeup

Det finns många produkter och smarta knep som får Artdeco att stå ut lite extra gentemot sina konkurrenter inom smink, däribland att de tillhandahåller refillprodukter, två gånger per år släpper de en ny serie med de senaste trenderna samt specialprodukter som får sminket att bli perfekt och hålla hela dagen. För att förtydliga - refillprodukterna är bland annat rouge och ögonskugga har magneter under sig så att du enkelt kan sammanställa din egen palett och placera i en läckert designad Artdeco Beauty Box.

I Artdecos sortimentet ingår också mineralsmink, en spaserie med hudvårdsprodukter för kroppen som går under namnet Artdeco Asian Spa samt en hudvårdsserie men vad de kallar för biologisk hudvård fullpackad med aktiva ingredienser. Denna hudvårdsserie kallas för Artdeco Skin Yoga och hjälper dig kontrollera både miljöpåverkan på huden och ålderstecken.

Det ska också nämnas att det är många produkter som har blivit favoriter bland konsumenter och som de återkommer till gång på gång, just för att de håller vad de lovar. Häribland hittar vi till exempel det stora utbudet med Artdeco foundation, här har du inga problem att hitta en nyans som passar dig. En annan makeupfavorit är Artdeco Camouflage Cream.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.