Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

RIMMEL LONDON

Rimmel
Rimmel är ett brittiskt kosmetikföretag som är känt för sina många olika och super populära produkter inom makeup och kosmetika. Med mottot: “Get the London Look” har Rimmel imponerat kvinnor i England och resten av världen med sina många och otroligt vackra färger och med produkter i bra kvalitet. Idag är Rimmel ett av världens största smink och kosmetika företag som konstant utvecklar nya och spännande färger och produkter. Med supermodellen Kate Moss i fronten för de vackra makeup kampanjerna har Rimmel skapat sig ett makeup märke som bara blir mer och mer populärt.

Makeup från Rimmel

Bland de många Rimmelsmink produkterna hittar du allt från mascara, bl.a under det kända namnet Rimmel Scandal Eyes som är en mascara som vinns som olika typer till just det behov som du önskar och den look som du går efter till dina fransar. Vi har även många lipgloss från Rimmel i fantastiska färger, bb cream som återfuktar din hud och täcker bra, nagellack, ögonskugga, concealer, primer, rouge både som puder och i flytande form på tub under namnet Rimmel Stay Blushed.Rimmel makeup finns i ett nästan oändligt antal av färgkombinationer så att du lätt kan skapa din egen unika makeup look både till vardags och till fest. Rimmel är bl.a. känt för sina många typer av foundation både som flytande foundation och foundation i puder form som de kända Rimmel Stay Matte Pressed Powder som har en otrolig bra täckförmåga. Önskar du en härlig sommarglöd på kinderna kan du använda en bronzer från Rimmel bl.a. sol pudret Rimmel Sun Shimmer Bronze som är en vacker sun powder med ett lätt skinande skär som ger dina kinder en otroligt fin glöd. Du kan även förlänga sommarens vackra, bruna färg med hjälp av en bra brun-utan-sol. Hos Rimmel hittar du flera typer av brun-utan-sol som t.ex. Rimmel Sunshimmer Instant Tan som snabbt tränger in i huden och gör kroppen läckert solbrun.Billig makeup från Rimmel

Rimmels makeup är bra och vacker och samtidigt till priser som alla har råd med. Med det stora urval av makeup från Rimmel är det möjligt att leka sig fram till den önskade looken med de många färgerna på ögonskugga, concealer, lipgloss, nagellack och mycket mer. Variera din makeup look och byta gärna ut några av de färger som du använder. Som kvinna är makeup en fantastisk möjlighet att leka med sin look och överraska sina omgivningar med vackra nya naglar eller ett vackert rött läppstift. Gå på upptäcksfärd i Rimmel makeup sortimentet och låt leken börja.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus