Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

JANE IREDALE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

JANE IREDALE

Jane Iredale

Jane Iredale erbjuder inte bara klassisk makeup som du förknippar med varumärket. Jane Iredale är avancerad mineral makeup med lång hållbarhet utan parabener, konstgjorda färgämnen, konserveringsmedel eller konstgjorda färgämnen. Jane Iredale makeup som varumärke är särskilt känt för sina snygga mineralpuder och mineralfoundations som med hjälp av naturligt innehåll är lätta att arbeta in till en snygg och naturlig finish. Föredrar du en lätt och naturlig makeup kommer du med säkerhet älska alla makeup-produkter som Jane Iredale har att erbjuda. Jane Iredale’s makeup-produkter innehåller inget talk och din hud får möjlighet att andas fritt oavsett hur mycket eller lite makeup du har. Utöver detta så har Jane Iredale’s produkter väldigt lång hållbarhet som gör att de sitter hela dagen utan att du behöver fräscha upp ditt ansikte med mer makeup.

Naturlig mineral foundation och makeup från Jane Iredale

Ståndpunkten i varumärkets utveckling av sina produkter är att makeupen ska vara naturlig, ren och parabenfri. Jane Iredale lägger stor vikt vid att inte tillsätta onödiga ingredienser i sina makeup-serier, men istället skapa gyllene och snygga bronzers, mineral foundations, läppstift, puder, mascaror och läppglans som är hälsosamma för huden och som samtidigt ger ett fantastiskt resultat. Utöver detta är det viktigt att nämna att varumärkets produkter inte är testade på djur. Hos de konsumenter som lägg stor vikt vid naturliga ingredienser och djurvälfärd har trenden om cruelty-free makeup varit en liten bidragande faktor till att Jane Iredale som makeup-varumärke har blivit så populärt i denna målgrupp.

Makeup utan konstgjorda doftämnen eller parabener från Jane Iredale

Jane Iredale kosmetik handlar om att få fram det bästa i dig själv och framhäva din naturliga skönhet. Kvinnan bakom varumärket Jane Iredale, skapade Iredale Mineral Cosmetics år 1994 och var den första som tänkte på att utveckla makeup som också innehöll hudvårdsprodukternas egenskaper. Med andra ord, att skapa makeup som samtidigt var bra för huden och som hade vårdande egenskaper. Hon lät sig inspireras av kvinnor med känslig hud som gärna vill använda makeup, men som inte kunde tåla vilka produkter som helst. Därför har många av makeup-produkterna från Jane Iredale även multifunktionella egenskaper och kan användas på många olika sätt och ställen.

För Jane Iredale så handlar det i grund och botten om att skapa naturlig och vårdande makeup som kan användas av kvinnor i alla åldrar, oavsett hudtyp och som alltid får kvinnans naturliga skönhet att lysa igenom.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.