Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ELF

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ELF

elf

Elf Cosmetics är ett amerikanskt sminkmärke som blivit superpopulärt på kort tid. Elf, eller e.l.f. Cosmetics som märket också stavas, är en förkortning och står för eyes, lips face. Elf smink är bland annat känt för sitt breda sortiment där produkterna håller hög kvalitet trots det låga priset. Ytterligare en parameter som har gjort Elf smink populärt är att Elf inte testar sina produkter på djur och är ett veganskt sminkmärke. På hemmaplan i USA stöder Elf PETA samt andra organisationer mot djurplågeri, till exempel HSUS.

Elf återförsäljare Sverige

Elf makeup har slagit sig in stort på den svenska marknaden, och deras smink har väckt nyfikenheten hos många med sitt välsorterade sortiment med smink till billigt pris. Nu har du även möjlighet att köpa Elf smink billigt online hos oss på Luxplus! Luxplus här nämligen blivit återförsäljare av Elf smink och du kan enkelt, smidigt och billigt handla Elf makeup från oss.

Elf smink

I sortimentet här på Luxplus hittar du bland annat populära produkter som till exempel Elf foundation, Elf highlighter, Elf High Definition Powder och mycket mer när det kommer till smink! I utbudet finns också verktyg såsom Elf Blending Eye Brush och flera andra sorters ögonskuggspenslar, pensel till concealer, kabukiborste, ögonfransböjare etcetera.

Utöver bästsäljaren Elf foundation finns det många Elf ögonskuggor och Elf paletter att välja mellan här på Luxplus. Här finns ett stort utbud av neutrala färger med jordiga toner som passar fint till både varm och kall hy. Det finns matt ögonskugga och skimrande ögonskugga, något för alla smaker och stilar! För en snygg festlig look kan du komplettera med Elf Cream Eyeliner som finns i flera olika färger.

Ett bra exempel på det breda utbudet i Elfs sortiment är just Elf foundation som finns i många olika nyanser. Bland annat serierna Elf Foundation Palette, Elf Flawless Finish Foundation och Elf Beautifully Bare Foundation Serum finns i flera nyanser så att du lätt hittar en som passar din hudton.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus