Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

FOTVÅRD

Fötterna blir utsatta för mycker under en dag, och det går därför inte att nog poängtera vikten av att ta hand om dem. Fötterna bär upp vår vikt och ser till att vi kommer framåt (och bakåt) varje dag. För att vi ska ta oss fram så obehindrat som möjligt, måste vi vårda fötterna. Precis som hjullagerna på våra bilar, behöver våra fötter ibland en rejäl smörjning.

Elektrisk fotfil

En av våra mest populära fotvårdsprodukter är Scholls elektriska fotfil. Med en fotfil kan du fila bort hård hud från fötterna, vare sig den sitter på hälen eller tårna. Förr kunde detta ta ett ganska bra tag med den klassiska handfilen. Idag går det betydligt mycket snabbare tack vare den eldrivna fotfilen. Den avlägsnar hård hud och sprickor i fotsulorna. Den elektriska fotfilen är inte bara effektiv, utan också superlätt att använda.

Vid sidan av den elektriska fotfilen, har Scholl även utvecklat en elektrisk nagelfil. Med denna blir dina naglar snygga, blanka och vitare. Ett sundare och fräschare intryck helt enkelt.

Tycker du fortfarande att det är för besvärligt att fila fötterna, även med en elektrisk fotfil? I så fall kanske exfolierande sockor är något för dig. Dessa sockor avlägsnar död hud, hård hud och sprickor i fötterna. Allt du behöver göra är att sätta sockorna på ett par rena fötter. Ha på dig dessa sockor i 90 minuter, sen är det klart. Efter två veckor kan se resultat.

Billiga fotvårdsprodukter.

På den här sidan har vi även samlat diverse fotkrämer, vilka tillför huden fukt. Här hittar du dessutom fotscrubs som ger dig mjuka och välvårdade fötter. Vi har också doftsprayer till dina skor, så att de kan hålla de alltid kan förbli väldoftande. Här hittar du helt enkelt det mesta när det kommer till fotvård till bra priser.

Se till att dina fötter får den vård och uppmärksamhet de förtjänar, så att du kan ta dig fram utan smärtor. Använd även dessa produkter i förebyggande syfte, så att du slipper plågsamma sprickor och liknande.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus