Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

INTIM MÄN

När man talar om sexleksaker är det sällan i samband med män och manlig sexualitet. Men det ska också tas fasta på att även män kan njuta extra mycket och ha mycket att vinna på att addera sexleksaker i sovrummet eller unna sig själv olika redskap för att få erektionen att hålla längre eller rent av öka njutningen genom till exempel en vibrerande penisring.


För att göra sexleksaker till killar extra lättillgängligt erbjuder vi nu även detta i vårt sortiment på Luxplus, och du kan enkelt beställa och hämta ut paketet utan att oroa dig för att någon misstänker vad du har köpt. Sexleksakerna levereras i neutrala kartonger med Luxplus logotyp på.

Sexleksaker till män, herrar och killar

Det finns ett brett sortiment att välja mellan när det kommer till sexleksaker till män, och här på sidan hittar du ett utbud till killar och män som inte siktar på det mest avancerade och kinky. Här kan du välja mellan sexleksaker för män som passar om du är nybörjare och vill testa dig fram, sexleksaker som passar till alla penisstorlekar, till exempel när det gäller penisringar. Därtill hittar du tillbehör såsom glidmedel, massageolja och rengöringsmedel till sexleksaker i vårt sortiment. Det ska nämnas att du hittar både silikonbaserat glidmedel och vattenbaserat glidmedel och bägge kan användas ihop med kondom. Notera att du inte kan använda massageoljorna ihop med vibratorer eller kondomer.

Billiga sexleksaker till killar online

Det rapporteras ofta om att fler och fler använder sig av potensmedel, men kanske finns det andra vägar att gå för dig, exempelvis kan du använda dig av sexleksaker och hjälpmedel som hjälper dig att behålla ståndet. Antingen genom att du använder en penispump vilket du hittar billigt här på Luxplus, en penisring, reglerbar erektionshållare, kukring, pubisring eller potensringar. Du hittar samtliga alternativ bland våra sexkleksaker till män här på sidan. Just en reglerbar eller ställbar penisring är extra tacksamt att använda om du är ny på området då du enkelt kan reglera hur hårt den ska sitta.

Använder man sig dessutom av en penisring med vibrator blir det extra stimulans, både till honom som bär den och till hans partner. Är detta något som är en faktor kan vi också rekommendera penisringarna som har små bollar eller kulor runt om som ger en extra effekt även till partnern. Välkommen att utforska vårt sortiment med sexleksaker till män och hitta vad som tilltalar och passar just dig!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus