Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SCHOLL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SCHOLL

Scholl
Scholl är ett enastående varumärke inom forvård, fotfiler, fotcreme, nagelvård, skospray, sko inlägg och mycket mer. Scholl har över hundra års erfarenhet med att skapa otroliga produkter till att rädda även de absolut torraste fötterna och göra dem friska, mjuka och välvårdade igen.

Scholl är nog mest känd för sina fotvårdsprodukter och speciellt för deras fotfil som är känd under namnet Scholl Velvet Smooth Diamond pedi elektrisk fotfil. Med en elektrisk fotfil från Scholl kan du ge dig själv och dina fötter en fantastisk spa-upplevelse där hemma. På Scholl Velvet Smooth diamond el fotfil sitter små diamatkristaller som försiktigt, men otroligt effektivt avlägsnar hård hud och filar fötterna till de blir silkeslena. När huvudet på din Scholl fil är uppslitet, kan du köpa en Scholl fotfil refill som lätt kan bytas ut på din elektroniska fotfil.

Den populära elektriska fotfilen från Scholl finns både i en rosa och en blå variant till kvinnor och män. På så sätt kan ni ha vars en fotfil i hemmet, och lätt se skillnad på dem.

Scholl fotfiler har snabbt blivit kända över hela världen för deras unika egenskaper och fantastiska resultat som redan har gett tusentals av fötter en underbar spa upplevelse.

Men Scholl fotvårdsmärket är även annat och mer än den kända Scholl Velvet Smooth Fotfilen. Med Scholl fotvård produkter kan du fortsätta din fotvårdrutin med en bra och vårdande fotcreme eller hälcreme från Scholl som reparerar spruckna hälar och torr hud. Har du mycket torra fötter kan du snabbt få lindring och få mjuka fötter med en fotkräm från Scholl.

Scholl är även kända för sina Scholl party feet heel shield som är ett hälgrepp i gel till höga stiletter. Ska du till fest och vill undgå ömma fötter i dina höga stiletter, kan du lägga ett hälgrepp i gel från Scholl party feet i dina stiletter och undgå ömma fötter.

Utöver detta kan du hitta billig Scholl skospray till att uppfriska dina skor med samt förhindra att de luktar dåligt, eller en nail treatment och nagelvård som förhindrar nagelsvamp, samt creme mot vårtor på händer och fötter. Få bukt med irriterande fotvårtor på nolltid med de effektiva produkterna från Scholl.

När det gäller fotvårdsprodukter är det scholl märket du ska gå efter.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.