Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

NIVELAZIONE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

NIVELAZIONE

Nivelazione

Nivealazione har under de senaste åren blivit vida erkända för sina farmaceutiska hudvårdsprodukter framtagna av experter inom fotvård, handvård och dermatologi. Nivealazione har inte funnits särskilt länge, men säljs redan på apotek runtom i Europa. Nu vill vi på Luxplus även få svenskarna att upptäcka detta hudvårdsmärke, som kan göra underverk för onda fötter, händer och övriga delar på kroppen.

Billiga fotvårdsprodukter från Nivelazione

Mest kända är Nivelazione för sina effektiva och billiga fotvårdsprodukter. I sortimentet återfinns såväl fotfilar, fotplåster och fotdeodorant som fotkräm för spruckna hälar. Med hjälp av kunskap, erfarenhet, naturliga aktiva ingredienser och den senaste forskningen inom podiatri har Nivelaziones fotvårdsprodukter tagit Europa med storm. Fotvård kan bli en dyr affär, särskilt om du går till en fotvårdsspecialist. Genom att prova billiga fotvårdsprodukter från Nivelazione kan du få professionell fotvård i ditt eget hem.

Fotkräm mot sprickor från Nivelazione

Många lider av sprickor i fötterna, någonting som både smärtar och inte ser särskilt trevligt ut. Särskilt våra hälar tenderar att få fotsprickor; vi lägger trots allt hela vår kroppsvikt på dem varje dag. Använd fotkräm mot sprickor från Nivelazione som en del av din regelbundna fotvårdsrutin, och märk resultaten direkt: mjuk och återupplivad hud på hälarna och en omedelbar känsla av avlastning. Unna dig en riktigt lyxig fotvård när du kommer hem efter en lång arbetsdag och avsluta med Nivelazione fotkräm mot sprickor – det är du värd!

Cellulitkräm från Nivelazione

Nivelazione tillverkar dock inte bara fotvårdsprodukter. Deras cellulitkräm har visat sig vara otroligt effektiv mot celluliter på hela kroppen. Den syrabaserade cellulitkrämen exfolierar de yttre hudlagren, och jämnar på så sätt ut celluliter och andra ojämnheter i huden. Cellulitkräm från Nivelazione finns i olika varianter med olika egenskaper på olika delar av kroppen. Prova till exempel en 2-i-1 cellulitkräm och kroppsskrubb, och låt dig hänföras av de de snabba resultaten!

Se även Nivelaziones andra dermatologiska produkter, såsom en lång rad olika handkrämer, handdesinfektionssprayer och nagelserum. Det billiga priset möjliggör för dig att testa många olika av Nivelaziones produkter, och förhoppningsvis hittar du dig ett par nya favoriter.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.