Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

BRUSH WORKS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

BRUSH WORKS

Brush Works

Brush Works är ett perfekt märke att vända sig till när det gäller sminkborstar, makeuppenslar och andra verktyg när man ska lägga vardagsmakeup och ta hand om sig själv. De har ett brett sortiment som bland annat innehåller fotfilar, nagelfilar, sminksvampar, ögonfransböjare och inte minst flera olika sorters sminkborstar. Brush Works ger dig ett prisvärt alternativ när du vill ge dig själv manikyr, pedikyr eller lägga makeup.

Billiga sminkborstar

När man lägger sin vardagsmakeup kan det vara tacksamt att använda sig av hållbara borstar med tåliga strån som tål att tvättas ofta och som ger ett bra resultat, gång efter gång. Många gånger har man inte råd att tömma bankkontot på just makeuppenslar och sminkborstar och då är det tacksamt med ett billigt och bra alternativ som inte kompromissar med varken kvaliteten och resultatet.

Från Brush Works köper du flera olika sorters sminkpenslar och borstar, i sortimentet finns bland annat puderborste, ögonskuggspensel, rougeborste och foundationborste att välja mellan. Brush Works har också flera billiga set med sminkborstar där du får flera penslar och borstar, perfekta att lägga vardagsmakeup med. Penslarna och borstarna passar lika bra till flytande produkter, krämfoundation som till puder och ögonskugga då de konstgjorda stråna inte suger åt sig av produkten. Utöver sminkborstar finns olika billiga sminksvampar som hjälper dig att fullända din sminkning. Även Brush Works sminksvampar finns i set.

Konstgjorda sminkborstar

Brush Works sminkborstar är utformade för att vara lätta att hantera, penslarna är mjuka och behagliga att använda tack vare att stråna på sminkborstarna är gjorda av Taklon, ett syntetiskt fibermaterial. Eftersom stråna är konstgjorda är borstarna anpassade för veganer och övriga djurvänner, och det gör också Brush Works sminkborstar mer hygieniska än penslar med äkta hår då de inte fångar upp smuts och bakterier på samma sätt. Konstgjorda sminkborstar och makeuppenslar är lättare att rengöra, är mer hållbara och utöver att vara billigare sminkborstar än de med äkta hår, håller de längre. Dessutom - Med sminkborstar gjorda av konstgjorda borststrån minimerar du också risken för hudirritationer och tilltäppta porer. Kort och gott gör du ett riktigt klipp om du klickar hem billiga sminkborstar från Brush Works här på Luxplus!

Ett sista tips är att du inte får missa de ytterst smidiga skydden till sminkborstar från Brush Works! Med dessa skydd till sminkborstar håller du borststråna i ordning samt borta från smuts och orenheter när du förvarar dem eller tar dem med dig.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.