INGEFÄRA

Tyvärr kunde vi inte hitta några produkter som matchar din sökning ""
Skriv in minst två tecken för att göra en sökning

INGEFÄRA

Ingefära är en populär ingrediens inom speciellt matlagning, men har även använts i hundratals år för medicinska syften. Ingefära kan bli konsumerad färsk, i puderform, torkad som krydda, i oljeform eller som en juice. Det finns oändliga möjligheter med ingefära när det kommer till mat, dryck bakning. Du kan göra ingefärskaka, ginger ale och grytor med ingefära i.

Ingefärans alla hälsofördelar

Ingefära innehåller många viktiga vitaminer och mineraler. Ingefära innehåller också gingerol, som är en kombination av starka antioxidanter och antiinflammatoriska egenskaper som har visats sig ha många unika hälsoeffekter. Detta gör ingefära till en självklarhet att addera i din diet för att din hälsa en kraftfull effekt.

De hälsofördelar som ingefära har att erbjuda sträcker sig från att bekämpa infektioner till att minska kolesterolvärdet och hjälper till med viktminskning då det ökar matsmältningen. Enligt studier så förbränner du 43 fler kalorier om du tillsätter en tesked ingefära i fruktjuicen. Ingefära kan hjälpa till att behandla illamående och kräkningar, vid exempelvis sjösjuka. Ingefära hjälper också till att bekämpa svampinfektioner som bland annat kan förekomma i munnen. Ingefära kan även skydda mot magsår, då den minskar nivåerna av inflammatoriska proteiner och blockerar aktiviteten hos enzymerna som utvecklar såren. Om du har ont i huvudet eller magen vid din menstruation ska du äta ingefära då det lindrar värken. En studie har visat att ingefära minskar menstruationsvärk lika effektivt som mediciner, exempelvis ibuprofen. Dock är en av de mest imponerade fördelarna med ingefära dess anti-cancer egenskaper. Studier har visat att ingefära och dess egenskaper kan vara effektiva när det handlar om att blockera cancercelltillväxt och utveckling för ovarie-, bukspottskörtel- och prostatacancer. Ingefära ökar även blodflödet i hela kroppen.

Ingefärans smak har mycket hetta och är god att använda som krydda eller i soppor. Du kan även ha det i din smoothie eller i ditt te. Det finns många bra anledningar till att äta ingefära varje dag.

Ingefära är bra för hela kroppen


Ingefära är helt enkelt kroppens bästa vän! Om du äter Ingefära varje dag kommer både hjärtat, hjärna, mage och leder att tacka dig. Här på Luxplus kan du hitta många olika produkter som innehåller ingefära. Kom ihåg att du kan köpa dessa produkter till ett väldigt billigt pris här på Luxplus och få dem levererade helt gratis som medlem.