PREVENTIVMEDEL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PREVENTIVMEDEL

Preventivmedel, skydd och kondomer är alltid bra att ha till hands och här på Luxplus strävar vi efter att ha ett brett sortiment med olika sorter för alla storlekar, smaker och tillfällen. Här hittar du billiga kondomer i förpackningar om tre upp till 144 stycken från pålitliga och populära märken så att du alltid kan vara beredd och samtidigt skydda dig och din partner. Kondomer skyddar inte bara mot graviditet, utan även mot könssjukdomar och är därför ett av de säkraste alternativen när det gäller preventivmedel. Kondomer är också ett ypperligt bra alternativ att ha till hands vid oralsex och analsex. Funderar du på om man kan använda glidmedel och kondom ihop, så är svaret att du ska använda dig av ett vatten- eller silikonbaserat glidmedel, använder du ett oljebaserat riskerar du nämligen att kondomen går sönder.

Billiga kondomer online

Här på Luxplus kan du diskret klicka hem billiga kondomer från märken som Durex, Pasante och Adore Condoms. Durex är ett av världens största kondommärken på marknaden och du kan garanterat känna dig trygg när du handlar Durex kondomer online. Adore Condoms och Pasante är bägge engelska märken som tillhör de mest populära märkena när det gäller preventivmedel och kondomer på brittiska marknaden. Både Durex kondomer, Adore Condoms och Pasante kondomer är CE-märkta och är tillverkade efter EUs lagstiftning och regler. Dessa tre märken har funnits länge på marknaden och har alla tre ett brett sortiment att välja bland, och här på Luxplus kan du enkelt klicka hem billiga kondomer online och känna dig säker hela vägen in i sovrummet.

Stora kondomer, tunna kondomer - Stort sortiment

Här på Luxplus hittar du kondomer av alla sorter, för alla storlekar. Du kan välja mellan kondomer med smak, knottrade kondomer, räfflade kondomer, tunna kondomer och extra stora kondomer. Många av kondomerna i vårt sortiment syftar till att höja njutningen vid sex samtidigt som de erbjuder skydd. Du hittar också kondomer som har extra glidmedel för bättre komfort för bägge parter samt extra säkra kondomer som är tjockare än vanligt med extra glidmedel.

Vidare kan du klicka hem billiga smaksatta kondomer, kondom med glidmedel som gör att det blir varmt, tighta kondomer eller kanske bättre beskrivna som smala kondomer samt kondomer som lyser i mörkret. Välj mellan storpack kondomer eller mindre förpackningar. Vad du än är ute efter hittar du billiga kondomer du kan lita på här på sidan och du när du köper kondomer online från oss levereras de alltid diskret.