GINSENG OCH ENERGI

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

GINSENG OCH ENERGI

Känner du dig hängig och orkeslös? Kanske känner du att din mentala prestationsnivå inte ligger på topp? Koncentrationssvårigheter är often en konsekvens av energibrist. Ett enkelt och effektivt sätt att komma till bukt med sin trötthet är att använda ginseng. Frågan är dock: Vad är ginseng?

VAD ÄR GINSENG?

Ginseng är en ört som länge, rentav i tusentals år, har använts som kosttillskott för att råda bot på trötthet. Denna rot har sitt ursprung i Kina och Korea, men har på senare på senare år blivit mycket populär i västvärlden. Ginseng har också använts för att behandla astma och stress. En del forskning visar även på att ginseng har en stärkande effekt på immunförsvaret. Därför är det inte ovanligt att ginseng används som ett förkylningspreventivt kosttillskott. Den aktiva substansen ginsenoside förekommer i flera olika varianter i ginsengroten.

Forskningen visar inte enbart på att ginseng har en uppiggande och stärkande effekt, utan också att ginseng kan boosta den fysiska prestationen.

GINSENG SOM KOSTTILLSKOTT

Ginseng är utgör idag ett av de mest populära kosttillskotten mot trötthet och finns i tablettform, flytande form och i pulverform. Inte sällan är dessa ginsengkosttillskott berikade med både mineraler och vitaminer. De olika preparaten verkar olika snabbt - en del verkar redan efter 30 minuter och andra ska man ta i ett par veckor innan effekten blir påtaglig. Skillnaden är dock att effekten av ett snabbverkande ginsengpreparat är mer kortvarig. Det finns även ginsengtillskott som är åldersanpassade, såsom populära Gerimax Daglig Energi 50+.

På den här sidan hittar du några av de mest populära varumärkena inom kategorin. Välj bland annat bland storfavoriterna Gerimax och Longo.

KOSTTILLSKOTT SOM GER ENERGI

På den här sidan har vi samlat våra energigivande ginsengkosttillskott. Här kan du handla energigivande kosttillskott från de mest populära varumärkena. Du kan också vara säker på att du får högkvalitativa preparat med dokumenterad effekt till ett mycket billigt pris.

Bli av med den återkommande tröttheten och återfå balansen med den tusenårigt hyllade ginsengroten.