Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

T-ZONE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

T-ZONE

T-Zone

T-Zone är hudvårdsmärket du ska vända dig till om du vill ha riktigt bra och prisvärda hudvårdsprodukter. Du hittar alltifrån ansiktsrengöring, exfolierande ansiktspeeling, pormaskplåster, punktbehandling, ansiktskräm till sminkborttagning och rengöringsservetter.
T-Zones utgångspunkt har alltid varit att få bukt med pormaskar och oren hud. T-Zone lanserade sina första produkter inom hudrengöring hemma redan år 1998 i UK och har sedan dess tagit marknadsandelar och blivit ett varumärke att räkna med inom hudvård. De aktiva ingredienserna i T-Zones produkter är Tea Tree Oil, trollhassel, salicylsyra, eucalyptus, pepparmint och ett multi-fruktkomplex, där damtliga ingredienser har bevisats ha effekt vid behandling av finnar, pormaskar, blemmor, tilltäppta porer och dålig hy i allmänhet.

Produkter mot porer och oren hud från T-Zone


Bland favoritprodukterna hos oss på Luxplus hittar du den djuprengörande ansiktsskrubben T-Zone Blackhead Fighting Facial Scrub som skonsamt peelar huden i ansiktet och effektivt tar bort pormaskar och orenheter. Ansiktsrengöringen T-Zone Clear Pore Antibacterial Cleanser är antibakteriell och förebygger dålig hy, samtidigt som den rengör och tar bort överflödigt fett från ansiktet, dvs. smuts och bakterier som kan orsaka tilltäppta porer. Rengöringskrämen T-Zone Deep Pore Cleansing Wash går på djupet och lämnar huden ren och fräsch utan att torka ut huden. Vill du punktmarkera finnar innan de bryter ut ska du köpa T-Zone Rapid Action Spot Zapping Gel som är antibakteriell och lugnar huden när en blemma är på väg att bryta ut. En riktig life-saver-produkt när man som mest behöver den.

T-Zone för alla hudtyper

Alla produkter från T-Zone är anpassade efter att passar alla hudtyper. Du kan alltså använda ansiktsprodukterna från T-Zone om du har torr, fet, blandad eller normal hud. Har du tilltäppta porer, svarta pormaskar och andra hudproblem är T-Zone ett säkert val för att få ren hud. Med ansiktsprodukter från T Zone rengör du din hud på ett skonsamt och effektivt sätt, utan att de är testade på djur.

Billiga produkter mot porer från T-Zone


Är du ute efter en bra hudvårdsprodukt som ger effekt, men som inte kostar skjortan är T-Zones vårdande och rengörande produkter till ansiktet ett smart val ur flera aspekter. Hos oss handlar du hudvård från T-Zone billigt och kan ha hemmaspa och få fin hud utan att spendera en förmögenhet. Satsa på en fräsch hud med hjälp av produkter som vårdar och gör gott och som dessutom doftar gott. Att ta den där extra chokladbiten är inte längre ett problem.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.