Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

REN

REN

REN Skincare var redan år 2000 pionjärer inom ren hudvård som ger reella resultat utan onödiga tillsatser. Från högkvarteret i hippa East London tar man fram sina hudvårdsprodukter med exakt rätt balans mellan biologi och högteknologi, och resultatet har tagit hudvårdsbranshcen med storm. Idag är REN ett av de mest högaktade märkena tack vare sina rena produkter som ger makalösa resultat för priser de flesta har råd med.

Hos REN har man även ett starkt fokus på att ta vara på planeten vi tillsammans lever på. Därför är alla produkter och deras förpackningar 100% återvinningsbara.

REN Skincare mot acne

REN har skapat sig ett rykte bland annat för hur bra deras produkter är på att bekämpa acne. Vad är det som är så bra med produkter från REN Skincare mot acne? Svaret är att REN har förstått någonting som många andra hudvårdsproducenter inte har: man fokuserar inte bara på att ta fram produkter som tar bort fett, olja och orenheter som förvärrar acnen, utan man fokuserar också på att aktivt bekämpa de bakterier som är själva orsaken till acneutbrotten. REN Skincare är nämligen experter på att hitta naturliga aktiva ingredienser som tar kampen mot acne. Gör som tusentals andra med problemhy och börja använda REN Skincare mot acne – du kommer snabbt märka skillnaden.

REN Skincare BB Cream

En märkets flaggskeppsprodukter är REN Skincare BB Cream, som blivit känd för sin fantastiska förmåga att färgkorrigera en hy med rodnad och ojämnheter, samtidigt som den formulan med sina naturliga ingredienser vårdar och skyddar din hy. REN Skincare BB Cream är också erkänd för sin silkesliknande formula som ger en oantastlig finish och uppstramande effekt på huden. Om du provar REN Skincare BB Cream är chansen stor att du inte kommer vilja gå tillbaka till någon annan BB Cream igen – men varför skulle du göra det?

Din bästa REN Skincare-återförsäljare

Av någon outgrundlig anledning är det få som säljer REN Skincare i Sverige, men vi på Luxplus är som vanligt lyhörda inför våra medlemmars önskemål. Vi kan stolt säga att vi är din bästa REN Skincare-återförsäljare, med vårt stora utbud av REN hudvårdsprodukter till svårslagna priser.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.