Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

URTEKRAM EKOLOGISKA PRODUKTER

Urtekram

Urtekram är ledande i Skandinavien inom ekologiska hudvårdsprodukter och matvaror. Hela Urtekrams sortiment är miljövänligt och ekolokiskt så när du köper en kräm, snack, shampoo, kryddor, bodylotion, deodorant, tvål eller annat från Urtekram, är du garanterad en härlig och bra ekologisk produkt som är skapad med omtanke för djur, natur och miljö.

Urtekram - från shampoo till kryddor

Urtekram är inspirerade av det naturliga och ekologiska och i det stora urvalet av ekologiska urtekram produkter hittar du allt från ekologiska matvaror som popcorn, riskex, nyttiga snax, nötter, socker och ett stort urval av ekologiska kryddor.

Om du är på utkik efter ekologisk hudvård, creme, schampo eller andra EKO produkter till kroppen, kan du här på sidan hitta de mest populära eko hudvårdsprodukterna från Urtekram.

Ekologisk shampoo, ekologisk creme, tandkräm barntandkräm, eko bodylotion, handkräm, mild ansiktsrengöring, ekologisk tvål, shower gel, bodyscrub, eko baby olja, deo och mycket annat från Urtekram kan du hitta här till ett otroligt bra pris.

Ekologisk hudvård från Urtekram

Lägg märke till att de ekologiska hudvådsprodukterna från Urtekram är uppdelade i serier efter deras doft och funktion. Du kan på så sätt hitta creme, ekologisk handcreme, shampoo och ekologiska baby produkter under serien No Perfume - utan parfym - som är parfymfri och därför extra skonsam och mild både för barn och vuxna. Urtekrams ekologiska och parfymfria serie No Perfume är även populär hos gravida och dem som lider av astma och allergi och därför behöver en extra skonsam creme, schampoo och hudvård utan parfym.

Utöver detta hittar du doftserierna Rose, Aloe Vera, Brown Sugar, Camomille, Lavender, Nordic Birch, Tea Tree och många andra så du kan välja just precis den produkt, kräm, schampo, tvål, showergel eller annat med precis den doft som du önskar dig.

Det finns en anledning till att Urtekram har blivit ett välkänt namn inom ekologi och parfymfria produkter. Både när det gäller matvaror och hudvård från Urtekram, kompromissas det aldrig med kvaliteten och krav om ekologi och miljömedvetenhet. Urtekram är därför märket till dig som önskar nyttig ekologisk mat och snacks och ekologiska hudvård produkter.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus