Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

POPULÄRA PRODUKTER
KVINNOR

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

POPULÄRA PRODUKTER KVINNOR

Välkommen in i en värld av läckra skönhetsprodukter till kvinnor. Luxplus kan erbjuda dig ett jätteutbud av billigt smink, billiga damparfymer- och dofter, vårdande hårprodukter, effektiva ansiktsvårdsprodukter och väldoftande produkter till hela kroppen.

Billigt smink med fri frakt

På den här sidan kan du få ett litet smakprov på lite av allt billigt smink (med fri frakt dessutom!) som Luxplus har att erbjuda. Smink har ju den fantastiska förmågan att kunna framhäva våra allra finaste drag, och dölja de småsaker vi är mindre nöjda med.

Med det i bakhuvudet bjuder vi in dig till vår värld av makeup. Du behöver bara klicka på “Visa alla” uppe vid kategorin “Makeup och smink”. Vi har gjort vårt bästa för att vårt sortiment ska kunna tillfredsställa varje tänkbart behov. Vi har till exempel ett hav av olika nyanser av foundations, ögonskuggor i regnbågens alla färger, marknadens bästa mascaror och allt annat du kan föreställa dig inom makeup. Som Luxplusmedlem kommer du garanterat spara stora pengar genom att köpa billigt smink med fri frakt.

Billiga parfymer till dam

Doftsinnet är för många det sinne som skapar mest känslor. Oavsett om det är dofter som påminner en om dåliga eller härliga upplevelser i livet sitter de djupt och tar fram minnen som få andra sinnen kan. Man vill gärna hitta en doft som visar vem man är som person, och på Luxplus har vi en jättestort utbud av billiga parfymer till dam. Du kommer därför garanterat kunna hitta en parfym som framhäver vem du är, utan att för den sakens skull bli ruinerad. Tryck på “Visa alla” för att se våra billiga parfymer till dam, från de kändaste märkena men till priser du inte trodde var möjliga. Antingen påbörjar du din jakt efter en ny favoritdoft, eller så har du redan en favorit som du kan njuta av att köpa mycket billigare hos Luxplus.

Hårvårsprodukter online billigt

Vårt hår är också något som kan säga mycket om vilka vi är som personer. Det är därför viktigt att ge håret den vård det behöver. Vi har ansträngt oss hårt för att kunna erbjuda dig som medlem hårvårdsprodukter online billigt och smidigt, så att du kan få ett välvårdat hår samtidigt som du sparar både tid och pengar. Hos oss hittar du världens mest välkända hårvårdsprodukter online billigt, oavsett vilken hårtyp du har och vilken vård ditt hår behöver.

Hudvårdsprodukter på nätet

Är det inte härligt att skämma bort sig själv i den stressiga vardagen? Det tycker i alla fall vi på Luxplus! Vi har därför gjort det både billigt och smidigt för våra medlemmar att handla sina hudvårdsprodukter på nätet. Handla dina hudvårdsprodukter på nätet hos Luxplus och unna dig både mer pengar i plånboken och mer tid över till, ja, att skämma bort dig själv!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK