Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

LACOSTE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

LACOSTE

Lacoste
Lacoste är ett franskt designmärke som i synnerhet är känt för sina Lacosteparfymer och den lilla krokodillogon som pryder alla parfymer, men också Lacostemärkets ikoniska, världsberömda pikétröjor, eller polo shirts på engelska, som alla känner igen tack vare den lilla gröna krokodilen på bröstet.

Lacoste startade 1933 och har därför en lång historia och designtradition bakom sig. Lacostes parfymer och eau de toilette dofterna har en sporty touch över sig och en sportig friskhet som både kommer till uttryck i Lacostes parfymnoter och parfymflaskornas design. Lacoste är skapade av tennisspelaren René Lacoste, som också gick under namnet krokodilen, som började göra de kända Lacoste parfymerna under 1968, och det är just därför man tydligt känner igen Lacostes sportinspirerade look och känner av sportvärlden i varje Lacosteparfym.

Till kvinnor är det i synnerhet Lacosteparfymen Lacoste Touch Of Pink som har blivit en storsäljare och en parfymhit hos kvinnor över hela världen. Andra damparfymer från Lacoste är Lacoste Pou Femme, Love Of Pink edt, Lacoste Eau de Lacoste Pour Femme edp och den vackra blå flaskan med Lacoste Eau de Lacoste Sensuelle eau de parfume till kvinnor i 50 ml och 90 ml.

Till män har Lacoste skapat parfymhits som Lacoste Live i den kända kvadratiska boxformen som eau de toilette till män, men också som Lacoste Live Homme deodorant till män 75 ml., Lacoste Essential till män 125 ml och Lacoste Eau De Lacoste L. 12. 12 Noir EDT och showergel i en samlad Lacoste gåvoask.

I det stora urvalet av billiga Lacosteparfymer hittar du eau de parfume som är den kraftigaste parfymformen, eau de toilette till både män och kvinnor, billiga Lacoste deodoranter, Lacoste showergel till kvinnor och Lacoste showergel och deosticks till män. Lacoste parfymer och dofter är till den sportiga mannen eller kvinnan som älskar ett aktivt liv och som gärna vill utstråla power och god smak med sin parfymdoft.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.