Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

DAVIDOFF

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DAVIDOFF

Davidoff

Bakom märket Davidoff står den ukrainska mannen Zino Davidoff, som efter att ha övertagit sin pappas tobaksbutik 1930 belägen i Geneve lyckats oerhört bra. Efter 25 år var hans namn känt internationellt, och hans butik hade en lista över prestigefyllda och imponerande kunder, bland annat skådespelare, författare och politiker. För Zino var världen en lekplats, och hans filosofi var att man alltid skulle unna sig det bästa, njuta av varje ögonblick, resa världen runt och att lyx är äkta skönhet. Denna inställning går igen i alla märkets produkter, det är nämligen inte bara tobak man förknippar med namnet Davidoff. Under samma märke har det även lanserats en mängd andra varor, däribland herrparfym och damparfym och det är det du hittar här på Luxplus!

Davidoff parfym billigt

Zino Davidoff, som var en kultiverad, öppensinnad och sofistikerad gentleman byggde upp sitt märke efter devisen att endast är bra nog, vilket göra att alla varor från Davidoff är förknippade med kvalitet. Detta reflekteras även i Davidoff parfymer. Sedan de lanserade den första parfymen 1984 har Davidoff fått ikonstatus inom parfymvärlden, och de ligger bakom en av de mest framgångsrika parfymerna någonsin. Det finns många parfymer från Davidoff som blivit mycket uppskattade, däribland Davidoff Hot Water, Davidoff Adventure och Davidoff The Game.

Davidoff Cool Water

Der är inget tvivel om att den doft Davidoff är mest känd för är Davidoff Cool Water som tillhör en av de bäst säljande parfymerna i världen. Den första versionen lanserades 1988 och var en herrparfym. Sedan dess har det lanserats åtskilliga varianter av Cool Water från Davidoff, både till män och kvinnor. Davidoff Cool Water woman är minst lika populär som den manliga versionen. Här på Luxplus strävar vi alltid efter att ha Cool Water på lager, exempelvis Davidoff Cool Water EdT för män, Davidoff Cool Water EdT för kvinnor, Cool Water aftershave, deo, bodylotion och duschkräm. Givetvis gör vi vårt bästa för att även erbjuda de olika varianterna på Cool Water i sortimentet, såsom Davidoff Cool Water Sea Rose och Cool Water Love The Ocean.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.