Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

CHLOÉ

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

CHLOÉ

Chloé

Chloe är ett franskt märke känt inte bara för sina lyxiga kläder, utan också för sina parfymer under samma namn. Parfymerna från Chloe är riktade till kvinnor och har funnits länge på marknaden. Sedan första Chloeparfymen lanserades 1975 har flera kontinuerligt tillkommit och blivit favoriter hos många kvinnor.

Chloe parfym

Många av parfymerna från Chloe anses vara klassiska damparfymer och för många är det ett tryggt val att återkomma till. Bland dessa hittar vi till exempel Chloe Love Story, See by Chloe, Chloe for women och Chloe Signature, alternativt kort och gott Chloe EdP som den också kallas för. Här på Luxplus strävar vi efter att erbjuda ett brett utbud av billiga parfymer från Chloe, bland de just nämnda. Utöver många Chloeparfymer försöker vi alltid se till att det finns olika storlekar att välja mellan, exempelvis Chloe EdP just eftersom det är en så populär och klassisk damparfym. I Chloes sortiment med parfymer hittar du både EdP och EdT.

Klassisk feminin parfym från Chloe

Devisen när Chloe startade sin exklusiva klädlinje i Frankrike på 1950-talet var att det skulle vara tillgängliga kläder i lyxiga material redo att bära direkt från galgen, och samma tanke återfinns i parfymsortimentet. Chloes parfymer är feminina och ett säkert kort när det gäller att få till en kvinnlig och stilsäker framtoning. Den blommiga doften återkommer i alla parfymer från Chloe, och det finns ett brett utbud av olika varianter. Vare sig du föredrar orientalisk parfym, grön fräsch parfym eller blommig och fruktig parfym finns detta i Chloes värld av parfymer.

Som ovan nämnt är Chloé ett märke som förknippas med exklusivitet, och det gäller även parfymlinjen. Chloe parfymer har fått en stämpel som klassiska minst lika mycket för att det är exklusiva parfymer med lyxiga doftkompositioner. Därför passar vi på att tipsa om att du här på Luxplus köper Chloe parfym billigt, och att det är en alldeles perfekt present till mamma, som present till flickvän, svärmor, syrran eller väninnan. Vi har även Chloe presentaskar med parfym som utöver själva parfymflaskan även innehåller Chloe bodylotion.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.