Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ACTIVE ORAL CARE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ACTIVE ORAL CARE

Active Oral Care

Active Oral Care gör produkter för daglig vård av tänder och tandkött, såsom tandborstar, tandtråd, munskölj och munspray. Active Oral Care är ett internationellt varumärke vars vision är att producera prisvärda munhygiensprodukter utan att kompromissa det minsta med kvaliteten. Dessa produkter är utvecklade med funktionalitet som det huvudsakliga ledordet. Active Oral Care har även tagit hänsyn till konsumenternas många olika preferenser. Föredrar du ett återfjädrande borsthuvud på din tandborste? Föredrar du traditionell tandtråd eller vill du hellre ha en tandtrådsbygel? Active Oral Care har ett stort utbud och helt säkert en produkt som motsvarar dina behov och önskemål.

Tandborstar, tandkräm och munskölj från Active Oral Care

Active Oral Care erbjuder ett brett urval av tandborstar. Det finns tandborstar som är särskilt utvecklade för rökare. Om du behöver en tandborste som kommer åt där din vanliga tandborste inte når, erbjuder Active Oral Care tandborstar med mikrohuvuden. I sortimentet finns hopfällbara tandborstar som är perfekta för resan. Borsthuvudena varierar i sin utformning för att motsvara dina behov. I sortimentet finns även ett stort utbud av barntandborstar. Här hittar du dessutom tungskrapor.

Active Oral Care har ett flertal olika tandkrämer. Här finns tandkräm för dig med känsligt tandkött, för dig som röker, för dig som har känslig emalj och för dig som önskar vitare tänder.

Munskölj är ett strålande komplement till din tandvårdsrutin som avlägsnar plack, karies och dålig andedräkt. Om du är på jakt efter ett munskölj, bör du ta en titt på Active Oral Cares produkter. Här finns olika smaker med olika styrkor. Munsköljen har olika syften och letar du efter ett alkoholfritt munskölj, så finns det också. Här hittar du allt från välsmakande, hålförebyggande munskölj till universalmunskölj.

Tandtråd från Active Oral Care

Att använda tandtråd utgör en viktig del av munhygienen. Tandtråden kommer åt där din tandborste inte når. Active Oral Care erbjuder tandtråd, tandbyglar och tandstickor i olika utföranden. Prova Active Oral Cares populära tandbyglar som gör det superlätt att komma åt i hela munnen.

Billig tandvård från Active Oral Care

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Active Oral Cares tandvårdsprodukter. Här hittar du bland annat tandkräm, munskölj, tandborstar och tandtråd till billiga priser. Här får du mindre hål i tänderna och i plånboken på en och samma gång.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.