Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

LISTERINE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

LISTERINE

Listerine

Listerine är ett varumärke du ska lägga på minnet om du lider av dålig andedräkt eller om du bara vill förbättra din munhygien. Listerines historia börjar så tidigt som 1879, då Joseph Lawrence och Jordanien Lambert utvecklade ett antiseptiskt medel som snabbt visade sig vara särskilt effektiv för att bekämpa plack och dålig andedräkt.

Idag är Listerine en av de mest använda och rekommenderade munsköljsprodukterna i världen. Listerine har blivit tilldelade internationella kvalitetsstämplar för sin väldokumenterade förmåga att ta bort plack från tänderna. Sedan sitt banbrytande genombrott för snart 140 år sedan har Listerine använts av mer än en miljard människor.

HUR FUNGERAR LISTERINE MUNSKÖLJ?

Att Listerines formula avlägsnar bakterier i munnen är ett väldokumenterat faktum. Det är inte alltid det är tillräckligt med att borsta tänderna för att få bukt med bakterierna. Tandborsten kan helt enkelt inte nå munnens alla skrymslen och vrår. Det är här Listerine kommer in i bilden. Listerine är ett supereffektivt komplement till din dagliga tandborstning. Med sin flytande form kan Listerine munskölj komma åt de områden din tandborste inte når. D.v.s. mellan tänderna, på delar av tungan och djupt nere i tandköttet.

Listerine har en slogan som lyder: Tandborsten tar det mesta - Listerine tar resten. Använd Listerine munskölj dagligen för att försäkra dig om att du har kontroll över både plack och bakterier i munnen.

Det finns många olika Listerine munskölj. Några av de mest populära är Listerine Coolmint, Listerine Total Care och Listerine Original. Smaken varierar men gemensamt för samtliga Listerine-produkter är att de ger en fräsch andedräkt, skyddar mot tandköttsinfektioner samt att de avlägsnar bakterier och plack.

LISTERINE BILLIGT

Hur föredrar du ditt munskölj från Listerine? Föredrar du den mildare eller den starkare smaken? Vi har Listerine-produkten som du söker till ett otroligt förmånligt pris.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.