Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

HEALTHPOINT

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

HEALTHPOINT

Healthpoint

Healthpoint är ett brittisk företag som funnits på marknaden sedan 1996, och verkar inom FMCG. Kort och gott producerar företaget dagligvaror till detaljhandeln, och deras produkter finns utöver i UK även i 20 andra länder. Healthpoint har flera varumärken under sitt paraply, varav ett av dem har samma namn som företaget, och det är just produkter från märket Healthpoint du hittar här på sidan. Från Healthpoint köper du bland annat vårdande hudprodukter, bebisrelaterade varor samt intimprodukter, exempelvis kondomer, glidmedel, munskölj, steriliseringsmedel och kroppskrämer.

Healthpoint testar inte sina produkter på djur, och deras produkter är grundligt testade och kontrollerade av dels deras egen kvalitetsavdelning, vilken också ständigt står under kontroll av European Quality och Ethical Standards.

Healthpoint - billiga produkter till kroppen

Healthpoint anger själva på sin hemsida att de tar stor stolthet i och att de alltid strävar efter att erbjuda produkter med den högsta kvaliteten och till det bästa priset. Eftersom deras produkter kan hittas i flera hörn på jorden är de helt klart ett av de mest konkurrensstarka varumärkena inom sitt segment och har en stor nöjd kundkrets. Healthpoints utgångspunkt är kvalitetsprodukter som det finns ett stort behov av för många människor, och istället för att ta extra betalt för varje produkt för att finansiera stora och dyra reklamkampanjer med välbetalda kända modeller håller de priserna nere och låter produkternas fördelar tala för sig själva. Helt klart ett vinnande koncept!

Billiga kondomer, billigt glidmedel och vaselin

En del av Healthpoints sortiment som du hittar här på Luxplus är kondomer, glidmedel och massageolja. Letar du efter billiga kondomer kan du med glädje klicka hem Healthpoint Sure Condoms som finns både med smak och som ribbade kondomer. Passa samtidigt på att investera i Healthpoint glidmedel med chokladsmak eller jordgubbssmak, eller varför inte Healthpoint glidmedel och massageolja i ett. För fräscha kyssar rekommenderas Healthpoint munskölj.

En annan av bästsäljarna från märket är Healthpoint Petroleum Jelly, vilket är vaselin som fungerar som en universalkräm. Petroleum Jelly från Healthpoint fungerar lika bra att smörja läpparna med, torra händer, att återfukta huden med till att hålla ögonbrynen på plats med. Petroleum Jelly skapar en barriär mot vatten och andra påfrestningar på huden och håller den mjuk och smidig.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.