Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

EAU DE TOILETTE

Eau de Toilette till kvinnor hittar du flera varianter av i Luxplus sortiment. Vi säljer flera av de mest populära Eau de Toilette till kvinnor som finns på marknaden. Allt ifrån klassiska EdT, nya EdT och flera Eau de Toilette du kanske har missat då de inte finns i andra butikers utbud. Hos Luxplus är alla parfymer, däribland Eau de Toilette billiga och äkta vara, så du behöver aldrig vara orolig när du handlar från oss.

Eau de Toilette parfym till kvinnor

Har du hittat två likadana parfymer men där det står Eau de Toilette på den ena, och du är inte helt säker på vad Eau de Toilette betyder? En parfym som det står Eau de Toilette på tillhör de näst mest koncentrerade parfymerna. Koncentrationen i parfymen styrs av mängden essens eller doftolja som har använts, och oftast brukar en Eau de Toilette ligga på cirka fem procent till 15 procent i styrka. EdT damparfym är den vanligaste parfymen på marknaden. Eau de Toilette förkortas EdT och är en mycket prisvärd parfym med bra projektion, en EdT damparfym brukar hålla i ungefär fyra till sex timmar på huden. I begreppet Eau de Toilete parfym ingår också en koncentration kallad Eau Légere.

Superbillig EdT parfym till kvinnor online

Här på Luxplus strävar vi alltid efter att ha ett brett utbud med EdT damparfym på lager, och du hittar alltid EdT till kvinnor från de stora parfymhusen hos oss. Här hittar du populära EdT parfymer till tjejer och kvinnor som ligger på topplistor såväl som tidlösa klassiska parfymer. Vi håller alltid priserna nere på EdT parfymer så att alla kan handla billig parfym och i synnerhet billiga Eau de Toilette, hos oss hittar du alltså alltid något för alla budgetar. När du är ute efter en billig EdT parfym online vet du nu vart du ska vända dig!

Vidare ska nämnas att vi har Eau de Toilette i flera storlekar så du hittar exakt vilken som passar dig, alltifrån EdT miniparfym till stora parfymflaskor. Därtill hittar du flera presentaskar med Eau de Toilette parfym, bodylotion och duschkräm som är perfekta som presenter antingen till flickvännen, frun, din mamma, din syster, väninna eller någon annan som förtjänar att bli bortskämd.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus