Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

CLEAN

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

CLEAN PARFYM

Clean

Clean parfymer har de senaste åren har fått ett stort erkännande världen över för deras populära dofter till kvinnor och män. Nyckelorden bakom de många parfymerna från Clean är enkelhet, renhet och miljömedvetenhet. Cleans parfymer är skapade och inspirerade av naturliga dofter en ger en fräsch känsla som få andra parfymer gör.

Clean parfymer är 100% parabenfria och är skapade med hänsyn till djur och miljö, med en grundläggande tanke om renhet och friskhet som namnet Clean även signalerar. Många menar att Clean parfymer även går att använda om man normalt sett är känslig för parfymämnen och allergisk mot parfym. Eftersom Clean bygger på rena och naturliga dofter innehåller parfymerna inte en massa konstgjorda ämnen som kan orsaka allergiska reaktioner. Letar du efter en allergivänlig parfym är det alltså värt att testa exempelvis Clean Air.

Ikoniska parfymer från Clean

Clean har lanserat flera parfymer som stämmer väl överens med vad som är populärt just nu. De mest populära dofterna är Clean parfym Warm Cotton, Clean parfym Skin, Clean Cool Cotton, Clean Original och Clean parfym Rain samt många andra sköna och rena dofter till kvinnor. Clean parfymer har en stilren design och flaskorna är i sig en estetisk upplevelse. Parfymflaskorna avspeglar innehåller och det är uppenbart att det är en ren och enkel parfym du köper som du aldrig blir trött på. Clean parfym är kort och gott en perfekt vardagsparfym, vilken version du än väljer!

Clean herrparfym

Till män har Clean skapat EDT, duschkrämer och deodorant i dofter som Clean Classic For Men, Clean for Men och Clean Shower Fresh. Clean Shower Fresh EdT är en fantastisk ren doft som förstärker känslan av att precis ha gått ur duschen. Clean Shower Fresh, Clean for Men och Clean Classic finns även som deostick och duschkräm.

Clean parfym presentförpackning och Clean parfym set

Clean parfym finns också att köpa i presentförpackning och eftersom vi vet att detta är eftertraktade produkter försöker vi alltid ha Clean parfym set på lager. Det finns många presentförpackningar från Clean att välja mellan, alltifrån Clean Skin EdP, bodylotion och duschkräm, Clean Classic For Men EdT & Deostick till presentförpackningen Clean Warm Cotton & Clean Rain & Clean Shower Fresh som innehåller tre populära Clean parfymer.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus