Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

DIOR

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DIOR

Dior
En parfym från Dior är en äkta lyx produkt. Dior är ett design- och parfym varumärke som är skapat av självaste Christian Dior. Christian Dior är berömd för sin stilrena, raffinerande, klassiska och exklusiva uttryck i sin kläddesign som i hög grad även gäller för Diors parfymer till män och kvinnor.

De maskulina Dior herr parfym, som Dior Fahrenheit edt, Dior Higher och den populära Dior Homme, strålar av intensiv maskulin power, och har en stark sexig styrka som håller länge på kroppen.

Dior Parfymernas feminina parfym universum till kvinnor är även dem präglade av exklusivitet och power, men i en mer sensuell och feminin utgåva som förför och passar den kvinnliga kroppen. Till kvinnor är de tidlösa bästsäljarna blad Diors parfymer: Dior Addict, Dior Poison, Pure Poison, Miss Dior Cherie, Miss Dior och Dior J’adore, som både finns som eau de toilette och eau de parfume eller deostick.

De största modeller, skådespelare och stjärnor dras alla till Diors förförande universum, och många superstjärnor har lagt ansikte till de populära Dior parfymerna som Dior J’adore, Dior Addict, Miss Dior, Poison etc. Själva designen av Dior parfymernas flaskor utstrålar kvalitet och exklusivitet. Det finns en anledning till att många dior parfymer betraktas som parfym klassiker över hela världen och lagerförs i alla de stora parfymbutikerna.

Här på sidan hittar du topurvalet av billiga Dior parfymer och edt i allt från 30ml till 50ml och 100ml, till både män och kvinnor. Välj ut din favorit parfym klassiker från Dior till en billig pris och upplev hur hela kroppen omsvärmas av exklusivitet och sensualitet. Även om Dior parfymerna är dyrare och mer exklusiva finns det ingen anledning till att spendera en förmögenhet på din favorit parfym från Dior. Vi kan erbjuda dig äkta dior parfymer till fördelaktiga priser. Skäm bort dig själv med en riktigt lyxig produkt från Dior till en billig pris. Med en billig Dior parfym har du länge en god parfym och är garanterad en läcker doft till både vardag och fest.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.