Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

Mellandagsrea

Mellandagsrea

Här har vi samlat många populära produkter med extra stora rabatter.

Utförsäljning hos Luxplus

Eftersom våra produkter redan är så billiga från början har vi vanligtvis inte utförsäljning, men du kan kan nu spara ännu mer pengar på de största märkena inom parfym, smink, hygienartiklar m.m.

Om du saknar en ny, härlig doft eller om det är dags att uppdatera sminkväskan med ny makeup är det nu du ska slå till; under vår mellandagsrea kan du nämligen spara stora pengar på parfym och smink.

Mellandagsrea 2018

Mellandagarna är en tid för familjemys och shopping. Under mellandagarna kan du nämligen spara en hel del pengar. Skäm bort dig själv rejält nu i mellandagarna utan att det ruinerar dig – som du kan se här på sidan har vi under vår mellandagsrea ytterligare rabatter på alla dina favoritprodukter.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.