Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

VIAMAX

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

VIAMAX

Viamax

Viamax är ett svenskt märke som sedan 2001 hjälpt till att förbättra människors sexliv. Viamax producerar intimgel, glidmedel och kosttillskott för både män och kvinnor som visat sig ge så tillfredsställande resultat att inget annat märke kunnat uppnå samma effekt. Viamax främsta uppgift är att stärka kvinnors och mäns sexuella upplevelser i singellivets roliga tillvaro såväl som i fasta parrelationer som behöver lite krydda i sexlivet. Viamax handlar om njutning, frihet och om att göra sex roligare och skönare. Därför har Viamax delat upp sina intimgels, glidmedel och kosttillskott efter egenskaper och funktioner som förbättrar, intensifierar eller förlänger sexupplevelsen för både kvinnor och män.

Viamax intimgel och glidmedel

Några av företagets mest populära produkter är Viamax intimgel och glidmedel som framförallt fokuserar på kvinnors behov. Det kan finnas flera faktorer som gör det svårt för kvinnor att uppnå orgasm, och en av de vanligaste är att blodtillströmningen till underlivet är otillräcklig. Därför har Viamax tagit fram flera typer av intimgels och glidmedel som genom att till exempel tillföra värme ökar blodcirkulationen i underlivet. Dessa värmande glidmedel och intimgels ger en härligt varm, kittlande känsla i underlivet som på så vis ökar känsligheten och sexlusten.

En annan nämnvärd produkt är Viamax intimgel Tight Gel som gör slidan trängre samtidigt som den tillför fukt, vilket ger en ökad känsla för både kvinnan och mannen.

Viamax intimgel och glidmedel innehåller örter som utsöndrar sexhormoner i kroppen och ökar sexlusten. Viamax intimgel och glidmedel rekommenderas till kvinnor som vill förstärka känslan och lusten, göra sexlivet bättre och roligare, och bäst av allt; vill uppnå starkare orgasmer tillsammans med sin partner.

Viamax kosttillskott för män

Till män har Viamax skapat en rad olika kosttillskott baserade på kända, naturliga örter och afrodisiaka som använts i tusentals år för att förbättra mannens sexuella prestanda. Viamax kosttillskott kan med sina olika egenskaper och funktioner tillfredsställa olika behov, så att du kan välja kosttillskott allt efter vad just du känner att du vill förbättra i ditt sexliv. Några av de mest populära är Viamax piller som hjälper mannen att få mer kontroll över sin sexuella prestation och kan hålla ut längre under sexakten. Viamax piller ger med sina naturliga ingredienser mannen en ökad sexlust samtidigt som hans klimax fördröjs.

Handla Viamax billigt

Ta chansen att förhöja din och din partners sexuella njutning med Viamax, utan att det ruinerar dig. Handla dina produkter från Viamax billigt här hos Luxplus, så har du och din partner kanske råd att prova er fram bland fler lustökande intimgel, glidmedel, kosttillskott och mycket mer!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.