Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

REAL TECHNIQUES

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

REAL TECHNIQUES BORSTAR

Real Techniques

Real Techniques makeupborstar är framtagna av Samantha och Nicola Chapman. De två systrarna växte upp i en värld av makeup tack vare en nära släkting som var makeupartist för stjärnor som David Bowie och Prinsessan Diana. Efter att Samantha blev färdigutbildad makeupartist flyttade hon till London, och blev makeupartist för flera toppmärken med vilka hon arbetade med allt från modeveckor till olika magasin. Nicola följde i sin storasysters fotspår, och med tiden byggde de upp ett mycket gott rykte i branschen.

Real Techniques sponge och sminkborstar

En av de grundläggande och mycket viktiga faktorerna för att lyckas med makeup är att använda rätt verktyg, alltså sminkborstar och andra redskap. Real Techniques lyckades att vinna kundernas hjärtan, och idag hittar man deras sminkborstar i världens många hörn - och nu också hos Luxplus. Så ja, nu kan du alltså handla Real Techniques borstar billigt i Sverige.

Låt oss presentera Real Techniques, lyxmärket som producerar makeupborstar, sminkpenslar, makeupsvampar och blending sponges. Med Real Techniques borstar kan du uppnå perfekt resultat, och följer du de Youtubevideor Samantha har lagt upp med information om hur du använder varje produkt kommer du lära dig att använda Real Techniques borstar för att få ut mest av din sminkborste.

Real Techniques set - allt du behöver för perfekta resultat

För att nämna en av de bäst säljande produkterna från Real Techniques har vi Real Techniques Core Collection Set som består av fyra Real Techniquesborstar och en hållare som gör förvaringen snygg och smidig. Detta Real Techniques set innehåller allt du behöver för att ta fram din inre makeupartist och skapa looks med oantastliga resultat. Real Techniques set finns i många olika varianter med både sminkborstar och sponges för olika behov – ta en titt här på sidan och hitta det set som passar dig bäst.

Real Techniques billigt på Luxplus

Genom att vi nu säljer dessa världsberömda sminkborstar kan du nu handla Real Techniques billigt i Sverige, och vi jobbar hårt på att ha hela sortimentet hemma så att du alltid kan handla Real Techniques svamp och Real Techniques borstar billigt och smidigt. Om du väljer att klicka hem åtminstone en sminkborste från Real Techniques kommer du snart att inse att det är expertverktyg till smink du har att göra med.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.