TANDBORSTHUVUD

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

TANDBORSTHUVUD

Det finns många fördelar med att använda en elektrisk tandborste. En elektrisk tandborste kräver betydligt färre handrörelser, piper i regel efter den optimala borsttiden har uppnåtts, uppfattas ofta som enklare och mer effektiv att använda etc. För att få ut det mesta av sin eltandborste krävs det dock att man byter tandborsthuvud regelbundet. Här på Luxplus hittar du flera sorters tandborsthuvuden från bland annat Oral-B och Idento till mycket överkomliga priser.

ORAL B TANDBORSTHUVUD

Bland elektriska tandborstar tillhör Oral-B ett av de största märkena på marknaden, och därför strävar vi alltid efter att ha så många tandborsthuvuden från Oral B på lager som möjligt. Vi ser alltid till att ha extra bra priser på dessa populära tandborsthuvuden från Oral B, för nog kan du hålla med om att det ibland kan kännas onödigt dyrt med nya tandborsthuvuden?

Kort och gott hittar du här ett brett utbud av olika tandborsthuvuden från Oral-B till billiga priser. Vi kan dessutom glädja dig med att alla utbytbara tandborsthuvuden från Oral B passar till alla deras elektriska tandborstar. Välj exempelvis tandborsthuvuden från serierna Oral B Precision Clean, Oral B Crossaction eller Oral B Sensi. Oavsett om du har känsligt tandkött, är ute efter ett djuprengörande borsthuvud eller en borste som som är särskilt utformad för att göra tänderna vitare, kan du hitta det du letar efter på den här sidan.

HUR OFTA SKA MAN BYTA TANDBORSTHUVUD?

Precis som med en vanlig tandborste måste man ibland byta ut sitt tandborsthuvud, och den generella rekommendationen när det gäller att byta tandborste brukar vara var tredje månad. Att det är viktigt att byta tandborste så ofta beror på att tandborsthuvudet blir slitet efter dagligt användande, vilket försämrar borstens förmåga att avlägsna bakterier och plack. Som tur är kan du köpa refillborsthuvuden till din elektriska tandborste i flerpack. Hos oss hittar du förpackningar med tandborsthuvuden om två stycken upp till tio stycken. Glöm inte att också köpa en tandkräm med fluor för att tandborstningen ska bli så effektiv som möjligt.