Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

TANDBORSTHUVUD

Har du tagit till dig informationen om att det kan vara bättre att använda en elektrisk tandborste för att få tänderna rena? Har du investerat i en elektrisk tandborste men är nu i behov av ett nytt tandborsthuvud? Välkommen till Luxplus - här hittar du flera sorters billiga tandborsthuvuden från Oral-B samt från det tyska märket Aeg, så att du alltid kan vara redo när det är dags att borsta tänderna.

Oral B tandborsthuvud

Bland elektriska tandborstar tillhör Oral-B ett av de största märkena på marknaden, och därför strävar vi alltid efter att ha så många tandborsthuvuden från Oral B på lager som möjligt. Just eftersom det är stor efterfrågan på Oral B tandborsthuvuden, också kända som Braun tandborsthuvuden, erbjuder vi alltid ett extra bra pris, för nog kan du hålla med om att det ibland känns onödigt dyrt med nya tandborsthuvuden?

Kort och gott hittar du här ett brett utbud med olika billiga tandborsthuvuden från Oral-B, och vi kan glädja dig med att alla utbytbara tandborsthuvuden från Oral B passar till alla deras elektriska tandborstar. Välj exempelvis tandborsthuvuden från serierna Oral B Precision Clean, Oral B Trizon eller Oral B Sensitive. Så - vilken sorts tandborsthuvud är du ute efter idag?

Hur ofta byta tandborsthuvud?

Precis som med en vanlig tandborste måste man ibland byta ut sitt tandborsthuvud, och den generella rekommendationen när det gäller att byta tandborste brukar vara var tredje månad. Att det är viktigt att byta tandborste så ofta beror inte endast på att tandborsthuvudet blir slitet efter dagligt användande, utan också för att dess syfte är att ta bort bakterier och för att kunna bibehålla en fräsch munhygien krävs det att du har bra och fräscha redskap. Tack och lov köper du refillborsthuvuden till din elektriska tandborste i flerpack, och hos oss hittar du förpackningar med tandborsthuvuden om två stycken upp till tio stycken. Glöm inte att investera i en tandkräm med fluor för att få ut bästa möjliga av din tandborstning.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.