Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

JORDAN

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

JORDAN

Jordan

Jordan är ett danskt märke som startade sin verksamhet år 1837 och är i dag ett världsledande företag inom tand- och munhygien. Jordan erbjuder ett brett sortiment av tandborstar till barn och vuxna, samt tandtråd och tandpetare. Företaget är specialiserade på området och utvecklar, producerar och säljer munvårdsprodukter av hög kvalite över hela världen. Utvecklingen av tandborstar och munhygienprodukter har genomgått en snabb utveckling och Jordan har varit en förebild på många sätt. Du kan med andra ord känna dig helt säker på att en produkt från Jordan ger din mun det bästa skyddet. Dessutom kan du känna dig säker att dina tänder blir rengjorda på ett skonsamt och effektivt sätt.

Jordan tandborstar och tandtråd

Jordan gör tandborstar till barn och vuxna. Det gäller att hitta en tandborste som passar dina individuella behov. Har du känsligt tandkött rekommenderas att du använder dig av Jordan Soft, tandborsten har mjuka borsthår och irriterar inte ditt tandkött. Jordan erbjuder även tandborstar med hårdare borststrån kallade Jordan Medium tandborste och Jordan Hard tandborste.

Barn ska börja borsta sina tänder redan när första tanden kommer. Det är viktigt att barn lär sig tidigt att det är viktigt att ta hand om sin munhygien och att det här med att borsta sina tänder morgon och kväll är en del av vardagen. Du hittar även barntandborstar i vårt sortiment.

Billig Jordan tandtråd

Utöver billiga tandborstar erbjuder vi på Luxplus även ett brett sortiment av billig tandtråd och tandpetare från Jordan så att du kan känna dig helt säker och undvika att rester fastna mellan tänderna och orsaka karies. Att använda sig utav tandtråd för att komma åt svåråtkomliga områden är lika viktigt som att borsta sina tänder. Har du provat Jordan Miracle tandtråd eller Jordan Everyday Floss tandtråd? Här på Luxplus försöker vi alltid ha ett stort utbud av billig tandtråd från Jordan, ett perfekt köp när du ändå handlar annat. Dina tänder kommer att tacka dig för ditt val av Jordan!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.