Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SENSODYNE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SENSODYNE

Sensodyne

Sensodyne lanserades 1961 och har sedan dess blivit många tandläkares favorit. Detta finns det givetvis goda grunder för. Sensodyne har specialiserat sig på känsliga tänder och tandkött samt tänder med syraskador. Det är kliniskt bevisat att Sensodyne tandkräm lindrar smärta och obehag vid tandborstning.

Har du problem med känsligt tandtött, känsliga tänder, ilningar i tänderna eller har du syraskadad emalj? I så fall kan det vara en bra idé att börja använda Sensodyne tandkräm. Använd Sensodyne tandkräm två gånger om dagen och lägg märke till att tandborstningen känns mycket mer skonsam och behaglig. Få bukt med smärtan och ilningarna som uppstår i samband med tandborstning eller när du dricker något varmt/kallt.

Bakom det världskända och väldokumenterade tandvårdsmärket Sensodyne arbetar experter inom området för att skapa marknadens vassaste tandvårdsprodukter. Det är bland annat därför Sensodyne rekommenderas av så många tandläkare.

WHITENING OCH ANDRA TANDKRÄMER FRÅN SENSODYNE

Sensodyne har ett brett utbud av tandkrämer för att kunna möta kundernas många olika behov och önskemål. Genomgående för samtliga tandkrämer från Sensodyne är att de passar individer med känsliga tänder och tandkött.

En av de mest populära tandkrämerna från Sensodyne är Sensodyne Gentle Whitening. Tandkrämen polerar effektivt bort fläckar, gör tänderna renare och vitare.

Har du känsligt tandkött och behöver en tandkräm som tacklar detta problem på ett skonsamt sätt? Prova då Sensodyne Gum Protection Tandkräm. Sensodyne Gum Protection skyddar ditt tandkött samtidigt som tandkrämen ger dig en frisk och sund mun.

SENSODYNE TANDBORSTE

Föredrar du en mjukare eller hårdare borste? Vill du att borsthuvudet ska fjädra ifall du borstar för hårt eller föredrar du att styra det själv? Precis som med tandkräm, har Sensodyne en tandborste för varje mun och behov. Vill du kombinera din Sensodyne Gum Protection med en lika skonsam tandborste, så ska du välja Sensodyne Toothbrush Sensitive Soft. Sensodyne Sensitive Soft är en mjuk tandborste som är utvecklad för optimal rengöring av känsliga tänder och irriterat tandkött. Det mjuka och rundade borsthuvudet är skonsamt mot tandkött och tandhalsar.

SENSODYNE BILLIGT

På den här sidan har vi samlat vårt utbud Sensodynes skonsamma produkter. Här hittar du både tandkrämer och tandborstar. Produkterna är förstklassiga och priserna är nästan ännu bättre.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.