PROTEINBARER OCH ENERGIBARER

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

PROTEINBARER OCH ENERGIBARER

Tränar du mycket eller vill du bara ha ett gott och lätt mellanmål under dagen? Spana då in vårt stora utbud av proteinbars och energibars. Du kan hitta produkterna på denna sida till billiga priser. Proteinbars och energibars är perfekta att ta både innan och efter träning såväl som när den lilla hungern faller på. Om proteinbars och energibars är något som du ofta köper vet du säkert att det snabbt kan bli ganska dyrt, särskilt om man gärna vill ha ett litet lager därhemma. Här på Luxplus vill vi hjälpa dig att maximera din träning och få mer energi i vardagen. Spana in vårt utbud och hitta dina personliga favoriter. Du kan spara mycket pengar genom att köpa dina proteinbars och energibars hos oss.

Billiga energibars på Luxplus

Känner du dig ofta trött och orkeslös? Upplever du att du behöver extra energi för att klara dig igenom dagen? Då är en välsmakande energibar ett perfekt alternativ för att få lite extra energi, så att du kan bli mer alert och behålla din koncentrationsförmåga. Dessa energibars kan fås i en rad olika smaker. På sidan hittar du bland annat energibars med smak av aprikos, dadlar och chiafrön, banan och choklad. Energibars kan alltid användas som ett komplement till din övriga kost. De är dock särskilt bra att äta innan träning. På så vis kan du ha en stabil energinivå under hela passet.

Billiga proteinbars på Luxplus

Förutom de goda och effektiva energibarsen kan du också köpa proteinbars. Detta är det perfekta mellanmålet om du vill öka ditt dagliga proteinintag på ett välsmakande sätt. På denna sida kan du hitta proteinbars i flera olika smaker. Här finner du bland annat smakerna kokosnöt, choklad, karamell, brownie, yoghurt och banan. Det finns med andra ord en hel del smaker att välja mellan och vi är därför säkra på att du kan hitta en proteinbar som du gillar här på sidan.

Köp energibars och proteinbars till billiga priser här på Luxplus med ett medlemskap. Detta är ett enkelt och gott sätt att få mer energi i vardagen och mer protein till musklerna.