Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SO ECO

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SO ECO

So Eco

So Eco är ett engelskt varumärke som specialiserat sig på att producera ekologiska, hållbara och naturliga sminkborstar och tillbehör för att kunna göra en så felfri och snygg makeup som möjligt. Är du typen som tycker om ekologi, hållbarhet och makeup som inte har testats på djur? Då är So Eco något för dig!

So Eco har utvecklat ett brett sortiment av makeupborstar, makeup-sponges och tillbehör som fokuserar på hållbarhet. Alla material är naturliga, biologiskt nedbrytbara och noggrant utvalda med fokus på miljö och återvinning. Alla makeupborstar från So Eco är gjorda av 100% återvinningsbara material som är nedbrytbara. Från de härliga bambu-handtagen och borstarna som är 100% crueltyfree, till de oblekta och återvinningsbara förpackningarna, erbjuder So Eco makeup-tillbehör med fokus på miljö, ekologi och hållbarhet.

Djurvänliga och ekologiska makeupborstar

So Eco makeup-borstar är verkligen helt fantastiska och är väldigt lätta att använda för att applicera en så bra makeup som möjligt, utan att kompromissa på makeup-borstarnas och beautyblenders funktion och kvalitet. So Eco har gjort det möjligt att kombinera en hållbar livsstil med miljövänliga makeup-tillbehör.

Cruelty-free makeup-borstar

Vi älskar de djurvänliga eko-borstarna och penslarna från So Eco. Hela vägen från idé, framställning och förpackning lever So Eco upp till sitt ansvar med att ha fokus på att utveckla produkter utifrån ekologi, hållbarhet, djur och återvinning. När du väljer att köpa makeup-tillbehör från So Eco-borstar gör du alltså ett medvetet val och tar ansvar för att stötta en djurvänlig, miljövänlig och naturlig tillverkningsprocess.

Billiga makeup-borstar och makeup-sponges som är ekologiska och hållbara

Oavsett om du är på jakt efter en bra makeup-borste, concealer-borste, foundation-borste, ögonskuggsborste, makeup-svamp, ett makeup-borst set, eller något annat, så har varumärket So Eco garanterat rätt makeup-borstar eller makeup-svampar för dig. Gör ett bra val och stötta en hållbar framställning av makeup-borstar och byt ut de konstgjorda sminkborstarna med kvalitetsfulla sminkborstar från So Eco. Förutom att göra ett bra val när det kommer till hållbarhet, gör du även ett bra val för dig själv när du väljer att köpa borstarna här på Luxplus, då du kan spara massor av pengar. Om du köper So Eco’s makeup-tillbehör här på Luxplus får du helt enkelt mycket för pengarna!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.