KROPPSTVÅL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

KROPPSTVÅL

Kroppshygien handlar till stor del om att rengöra kroppen från lukt och smuts. Dusch och bad utgör här en vital del av vår hygienrutin. Dusch- badtillfället är för de flesta mycket mer än bara rengöring. En varm dusch på kvällskvisten kan få många att komma ner i varv och känna sig redo för natten. Gör duschtillfället till en lyxigare upplevelse med en läcker kroppstvål.Att använda en bra kroppstvål innebär inte enbar att själva rengöringen blir mer effektiv, utan också en större upplevelse. Välj en tvål som ger din kropp massor av fukt och vård samtidigt som den avlägsnar smuts och döda hudceller. Använd eventuellt en svamp eller en skrubborste för att skrubba bort döda hudceller och komma åt överallt.

Kroppstvål för män

Många kroppstvålar för män innehåller näringsgivande, vårdande och väldoftande ingredienser. Dessa ingredienser ser till att hudens naturliga balans upprätthålls. Är du den som älskar långa och varma duschar? Kom då ihåg att använda en tvål som ger din kropp massor av fukt. Det finns nämligen få saker som torkar ut huden så mycket som en varm dusch gör. Använder du rätt kroppstvål, kan du nästan omgående märka hur huden blir mjukare, lenare och fuktigare. Väljer du en parfymerad kroppstvål, kommer din hud även dofta gott ett bra tag efter du har duschat.

Om du har känslig hud, bör du välja en duschtvål utan parabener och parfym, möjligtvis ekologisk. Se då till att välja en kroppstvål med naturliga och vårdande ingredienser. Vissa duschtvålar är allergitestade, vilket kan vara fördelaktigt för dig med känslig hud.

Billig kroppstvål för herrar

På den här sidan hittar du kroppstvål från kända märken till låga priser. Vi har kroppstvål med och utan parfym. Vi har kroppstvål för dig med känslig hud. Vi har kroppstvål som ger din hud extra energi. Oavsett vilka behov och önskemål du har, kan du vara säker på att vi har en produkt som passar dig.